Många blir det

FÖR ETT TAG SEDAN SKREV Flärdskrivaren om alla sina tröstlösa möten han har på jobbet.

Redan då tänkte jag att jag ska banne mig kolla mot årets slut hur många möten det blir på ett år…

För min del blir det många kan jag säga nu när jag har räknat samman dem.

Från januari 2005 till december 2005 har jag varit på inte mindre än 92 fackliga möten som då är MBL och info av olika slag. Därtill kommer 43 avdelningsmöten och 62 arbetsmöten med olika projekt jag jobbar med eller är projektledare för. Sedan kan jag nämna att under fyra lördagar har vi arbetat med uppgraderingar som inte går att göra under produktion, 4 dagar har jag befunnit mig på utbildning, 6 dagar på tjänsteresa och till sist 4 dagar på konferenser. Phew! 197 sittningar i olika möten…

Det är banne mig ett under att man hinner arbeta ibland 😉

2 kommentarer tillMånga blir det

  • *chock* Arbeta?! På jobbet? Du skämtar!!

    I dag var jag på ett möte som åhögrare. Årets mest pinsamma samt att jag var på uruselt humör. Det var väl därför jag var så envis att jag fick igenom ett beslut jag väntat på i ett halvår. Och märkligt nog var det jag som pratade mest. ”Åhörare”? *fnys*

  • Jontas> OK, jag lovar att skärpa mig!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>