Gardiner – äntligen!

DET ÄR INGEN HEMLIGHET att vi inte haft några gardiner i vardagsrummet sedan våra fönster byttes. Det är säkert kvarterets samtalsämne 😉

Nej, så illa är det nog inte men jag fick ändå tummen ur i dag och satt mig vid symaskinen…

sygardiner.jpg

Jag lyckades sy av nålen! Det var länge sedan men å andra sidan är det ju inte ofta jag syr numera. Att det inte var första avsydda nålen insåg jag när jag skulle leta upp en ny med storlek 90…

nalar.jpg

Till sist hittade jag en 90:a och nu är ena sidan klar bara andra kvar…

ensida.jpg

8 kommentarer tillGardiner – äntligen!

 • Riktigt tjusigt! Är de lite lila som det ser ut på bilden? Ser ut att matcha jättebra. Förlåt att jag är strulig o allltid behöver pengahjälp men jag är inte sprutnarkoman på plattan i alla falll 😉 Ännu. 😉 🙂 *puss puss allt ordnar sig älskar dig*

 • Det blev ju tjusigt med gardinerna. Hihi, hur lyckades du sy av nålen?

  Ja, vi får väl se om det kommer någon tomte på besök i år 😀

 • Gela! Syr du??! Vad roligt! Och vad fina de blev! =) Det är tydligen inte bara jag som inreder… Ska oxå sy gardiner, men det lär nog inte bli förrän mellan omtentor och skolstart! Hehe… Men fint ska det bli! Kul att se att vi är sy(strar)! HA! =) Syjunta nån dag kanske?

  Kram G

 • Bim> Åh, man tackar!

 • Anna> Nä, det är beige botten och lite rosa i blommorna. Nu sitter dom där, pengarna alltså…

 • Petra> Njae, inte så mycket numera men innan jag började jobba (var hemmafru i 14 år) så sydde jag allt. Alla kläder, gardiner och allt annat också för den delen. Numera blir det bara när jag är tvungen 😉 Jodå, nålar har sytt av många i mitt liv 😉

 • Gurregurr> Ja, vi kan ha symöte helgen 14-15/1 för då kommer jag till den kungliga huvudstaden igen för en bloggträff. Ska jag be Ylva komma med och ta med sig sitt handarbete? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>