Fortfrande medlem?!

NÄR VI SMÖG IN PÅ GYMET I DAG så tänkte jag…Nu, när vi drar våra gymkort så säger den elektroniska rösten ”Endast medlammar”…

Men hon, den elektroniska, sade som om ingenting hade hänt ”Välkommen” och detta fast vi inte ens varit där någon enda gång på hela december! Alltså inget gym förrän i dag på den tionde dagen!

Vi körde, för Woffe kände sig stark i dag och var alltså med, 30 minuter uppvärmning, 75 minuter styrka och sedan en liten vända på 5 minuters motion.

Eftersom jag känner mig själv väldigt väl så vet jag redan nu att jag kommer att få vissa problem med att stiga ur sängen i morgon bitti 😉 Jag är inte ostraffat borta tio dagar från gymet och sedan inte få några efterverkningar alls – så är det bara!

Men nu är vi på gång igen och det är det viktigaste!

2 kommentarer tillFortfrande medlem?!

  • Bim

    Så det är tio dagar sedan du har gymmat… Undrar hur länge sedan det är jag var… Hmmm… 3 november var det visst sist… *SKÄMS* — Förresten! Tack för ditt fina inlägg i min blogg om ”ungarna”! *Stor kram*

  • Bim> Tänk att du ska du alltid vara värtst 😉 Fast å andra sidan går du ju som en tok så gymfrånvaron är nog ett litet problem i ditt fall. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>