Det fanns en gång

EN TJEJ/KÄRRING SOM ALDRIG BLEV SJUK…och hon var minsann snar om att berätta det för alla och ingen! Här sitter jag i dag, har tagit ledig och allt, och har en hals som mer påminner om en sandgrop och ett huvud som känns stor som en ballong samt en rygg och nacke som inte tillåter särskilt vida rörelser!

Att jag aldrig kan lära mig tiga!

Jag som ska fixa julskinkan och Ris a la maltan och och och. Men man får väl ändå vara glad att det inte bröt ut förrän i går kväll för det var en hektisk dag i går på jobbet. Tidigt möte på morgonen och sedan avtackningar av kolleger som slutar på löpande band! Eller ja, två av dem slutar först i dag med avtackning i dag som jag då inte kan vara med på eftersom jag är ledig. Alltså fick jag sköta om det i går.

Sedan slutade min parhäst, vi har jobbat ihop i snart 20 år så det kändes lite bittert. Stor avtackning med alla kolleger och tal från chefen som sig bör. Det kommer att bli tomt!

1_liisagela.jpg

Efter jobbet var det inköp av sista delarna till det stundande julbordet och då, i samma stund som jag lämnade jobbet, kände jag hur det rev i halsen och jag började hosta. Förmodligen är detta sviter av de känningar jag hade för ett tag sedan och som aldrig bröt ut till något. Nu sitter jag här och sörplar ingefärste men honung i som Stora Mönsterbarnet tipsade oss om i helgen som gick. Det lättar lite i halsen så att jag åtministone vågar svälja.

2_ingefara.jpg

Men, för att återgå till gårdagen, så är det enda gången jag lyckats få ihop 13 497 steg utan att göra något extra som till exempel promenera efter jobbet eller strutta omkring på löpbandet. Det är helt enkelt jobbsteg 😉 Stegräknaren visade på över 11 000 när jag lämnade arbetet och resten blev till under inköpsrundan i speceriaffären.

Jag hade tänkt hinna med en runda på gymet i dag men nu vet jag inte om det är så lämpligt med tanke på hälsan, vi får se hur det blir frampå dagen om det kanske lättar.

Sista julklapparna är nu inslagna…

3_klappar.jpg

5 kommentarer tillDet fanns en gång

 • Men guuu vad fina julklappar du har gjort!!! Mina ser ju aprackiga ut i jämförelse… men jag har rimmat lite grand i alla fall 😉

  Krya på dig nu söta mamma.

  Kram kram från stockholmsgänget som längtar efter dig och pappa.

 • Anna> Oj, några rim har inte jag! Kommer ju innte ens i håg vad som är i 😉 *Kram*

 • anna

  Ja jag började rimma men tröttnade så småningom… 😉 Så några får rim och några inte.

 • Du ska hålla dig borta från gymmet idag! Det kan vara farligt att träna när man har halsinfektion. Har jag lärt mig i skolan 🙂

  Ha en riktigt GOD JUL och krya på dig!

  Kram

 • Lilla Mysan> Ja, vetrinären! Ska lyda dina order! Litar bra mycket mer på dig än på mig själv, därom råder ingen tvekan! Jag önskar dig och Mannen detsamma, alltså en Himla God Jul och Ett Gott Nytt År! Har tänkt maila dig så länge men du vet…tiden bara går och det är fullt upp 😉 Ska ta mig i kragen och vem vet nästa år kanske kan bli ett år då vis inreal?! *Många, många kramar*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>