Nähä, inte det

DET BLIR INGA ENDAGSLINSER för min del. Inte ens den tredje varianten funkade. Har nu talat med ”min” optiker igen och han konstaterar att det faktiskt inte funkar för alla med just engångare.

Nåväl, det var värt ett försök och bara tanken på hur lat jag skulle kunna bli var njutsam. Så nu får jag fortsätta slabba morgon och kväll. Å andra sidan är det ju, trots allt, tusen gånger bättre än glasögon, tycker i alla fall jag. På tisdag i nästa vecka trodde han att han skulle kunna ha en förpackning med ett par månadslinser för jag måste ju ändock fortsätta att testa ut så jag får rätt styrka. Det är mycket med det tekniska.

4 kommentarer tillNähä, inte det

 • Ylvis

  Ja, och vem vet – tekniken kanske går så fort framåt, att även du, snart kan skutta runt med ”engångare”.

  Ha en en riktigt härlig och go semester! Se nu till att inte Woffe blir arbetsnarkoman utan att ni njuter lite oxå!

  *Kram* från engångarn

 • Ylvis> Tack, ja det ska vi nog ha. Nu är det jag som är hans chef….;-)

 • Jag har aldrig vågat prova linser. Min lillebror fick svåra besvär av linser och sedan dess har jag inte haft en tanke på att skaffa mig linser, eller ens prova att använda linser. Jag har mina glasögon med senilsnöre, vilket funkar bättre än förr, då jag ofta förlade glasögonen på de mest underliga ställen.

  Annica

 • Annica> Jag har förstått att inte alla människor kan bära linser av eller annan orsak. Pratade just med en av ”mina” konsulter och han blev fruktansvärt ljuskänslig med linser så han var tvungen att ha solglasögon även inomhus. Men jag är sååå tacksam så länge det funkar…speciellt när det är varmt ute eller när man joggar då näsryggen blir lite svettig och glasögonen åker och berg o dalbana 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>