Linsdramat, akt 3

ÄVEN SISTA OCH TREDJE VARIANTEN AV STYRKA på högerögat är nu utprovat. Jo, det kändes bättre men inte OK.

Jag fick en djävulsk huvudvärk nu i eftermiddags vilket med all säkerhet är till följd av för stark lins på högerögat…

Jag vet inte riktigt hur det kommer att bli, får nog samtala med ”min” optiker i morgon.

Efter jobbet var jag bara tvungen att bota min huvudvärk som enklast görs genom en vandring i trädgården för att se vad som hänt i dag (samt urplockande av nya linser vilket gick alldeles utmärkt)?!

Härmed utfärdas en varning! Det blir bara Liljor…

En ”guling” har slagit ut bland alla oranga…

Guling.jpg

Liksom ytterligare en ”viting”… Sedan jag fotade denna skönhet sist har alltså ytterligare en blomma slagit ut…

viting.jpg

Laxrosa…eller hur kan man färgbestämma denna underbara lilja?

Laxrosingen.jpg

2 kommentarer tillLinsdramat, akt 3

  • Jag skulle kalla den nedersta liljan cerise. Men egentligen skrev jag här för att jag blev så nyfiken på de blå-rosa-gröna blommorna i bakgrunden på den översta bilden. Är det någon slags markörer? Insektsgift mot liljebaggar?

  • Desirée> Åhh, va’ kul att du tittade in. Nej, det är faktiskt vanliga simpla blomstöd som är inhandlade på Ikea för några år sedan. Jag tyckte dom var lite festliga så jag köpte en bunt i olika färger. Dom lyser upp lite i den kalaste rabatt innan liljan behagar titta fram.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>