Ingen som helst skillnad

MED MÖJLIGTVIS DET UNDANTAGET att i dag blev det stekta potatisar av de ”nyingarna” jag kokade till gårdagens middag…

2_undantaget.jpg

Annars är det ingen variation ens på middagen efter dagens slit med att olja brädor, brädor och brädor…

1_samma.jpg

Nu är i alla fall ett 40-tal brädor oljade på bägge sidor och när vi har tagit resten, sammanlagt 65, är det bara att börja om från början igen 😉

Och sedan…

Nu måste jag nog packa på mig Ipoden och gå ut lite för stegräknaren säger snart upp sig annars. Det ger inte många steg att olja brädor. I dag har jag lyckats komma upp 2932 steg men det var nog i affären när vi skaffade hem mer olja och färg! Frågan är bara om jag ids ta mig ut på promenad nu – nä, just det.

5 kommentarer tillIngen som helst skillnad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>