I väntan på brädtork

EFTERSOM VI MÅLADE MED GRUNDFÄRG i går till sena kvällen var det för tidigt att börja med ”slutfärgen” i morse. Det gjorde att jag fick tid över för gräsklippning. Jag tog handklipparen i dag och stegräknaren var på … döm om min förvåning när jag klipt hela baksidan och den visade 500 steg. Gissa vem som kommit åt att nollställa.

Sedan bar det av till gymet där vi körde vårt ”vanliga” med 15 minuter uppvärming på löpband och sedan 1 timma styrka. Dock fick jag köra lite andra armövningar i dag för jag hade ont från det eviga penselstrykandet. Men det gick bra det också.

Efter gymet blev det en snabbis in till Göteborg eftersom mina linser hade kommit. Jag har nu fått ytterligare en variant på styrka som ska testas och blir det bra så ringer jag bara in så tar han hem för ett halvår. Vi får se hur det blir med den saken.

Nu har vi ätit middag och ska åter till gruvan, eller jag menar brädorna. Nu kommer sista omgången ”slutfärg” innan vi kan börja spika upp eländesbrädorna. Fast först måste de gamla rivas ner, asfaltboard på plats och en massa läkt – då kan vi spika upp brädstumparna. När allt är på plats målar man en sista gång. Och sedan har vi bara en sida kvar 😉

2 kommentarer tillI väntan på brädtork

  • Ylvis

    Gu’ vilka slitvargar ni är! Kanon alltså. Uj uj uj – blir trött och får sympati-ont i kroppen bara jag läser om det!

    ”Räknar du brädor” innan du somnar nu, eller? 😉

    Kram Ylvis

  • Ylvis> Du e’ la en Riktig Pärla! Ja, men jag hinner bara räkna två innan jag svimmar 😉 Ha det gött! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>