I brist på annat att skriva

DET HÄNDER INTE SÄRSKILT MYCKET JUST NU…åtminstone känns det så när man inte har något annat att skriva om än morgonens joggingrunda och simtur… Jag joggade alltså till brandstationen i morse och blev upphämtad av ”färdtjänsten” (Woffe) som fraktade oss vidare till Valhalla för en 500 menters lång simtur. Ja, efter det var det bara att promenera sig bort till jobbet. Spännande värre!!

Joggingen gav följande resultat:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 396 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 122.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 58 minuter och 37 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 1 minut och 8 sekunder.

Jo, jag har varit hos min ”nya” optiker och fått starkare linser, eller rättare sagt starkare på höger öga och svagare på vänster. Men jag vet inte riktigt om detta kommer att funka. Jag ser inte texten på skärmen så bra, det blir lite suddigt. Men det kan ju bero på att hjärnan behöver mer tid att vänja sig. Jag testar i dag och det är dessutom endagslinser. Det ska bli spännande att se om jag hittar dem i kväll när de ska ur ögat…det gjorde jag inte med dom förra och höll i princip på att pilla ut hela ögat innan jag hittade linsen. Annars får det bli månadslinser igen men jag hoppas att det går bättre denna gång för jag är en lat rackare…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>