Sur som ättika ;-(

BLEV JAG I DAG NÄR jag kom ut från gymet och regnet öste ner… Det är nu andra gången jag planerat gå eller jogga efter gympasset och råkat ut för detta. Jag blev så himla sur så man hade kunde vrida ur mig efteråt.

Det var pestigt varmt på gymet och jag borde anat att det var åska på G men optimist som man är så. Det blev 10 minters uppvärmning och 70 minuter styrka. Woffe körde bara 55 minuter styrka men värmde å andra sidan upp en kvart. Han stod bara inte ut i värmen där inne.

Som sagt jag hade verkligen behövt joggingturen i dag. Shit! Stora Mönsterbarnet har nämligen utmanat mig att springa Tjejmilen i Stockholm i slutet på augusti…hon som är en obotlig optimist tror att jag ska klara det!? Just därför hade jag så väl behövt jogga hem från gymet i dag som är 1 mil och 600 meter. Och inte blev det godkänt med stegräknaren i dag heller 9846 – förbannade regn!

Meningen var att jag skulle anmält oss båda över helgen som gick men jag tvekar och vill gärna springa 1 mil en gång och se om jag klarar det – vilket jag i allra högsta grad betvivlar och speciellt nu i kväll när jag fortfarande surar för regnet…

Det längsta jag sprungit är 7,5 km och så mycket mer tror jag inte att jag klarar! Får se om humöret och vädret blir bättre till i morgon. Då gör jag kanske ett nytt försök.

4 kommentarer tillSur som ättika ;-(

  • anna

    Ni får la köpa en sån där gåband/löparband för de där dagarna då vädret är dumt. Det kan du ju ha på altan, du får frisk luft men slipper regnet 🙂

  • Anna> ja, det är bara ett problem med det förslaget…jag hatar löparband. Annars kunde jag stannat kvar på gymet där vi har fem av denna sort. Men jag tycker det är så hiskeligt urbota tråkigt. *Kram*

  • anna

    Klart det är tråkigt på gymmet! Men med utsikt över din vackra trädgård och i en luftig miljö blir det kanske en helt annan sak? 🙂

  • Man ska ju aldrig säga aldrig fast jag kunde ju åkt hem och tagit på mig regnkläder om jag inte hade varit så förbaskat sur… *Kram igen*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>