Precis på håret

JAG GICK FRÅN Valhalla i morse efter simmet. Det är ganska så uppfriskande men lite stressigt. I dag träffade jag på en arbetskamrat och det var ju trevligt att få någon att prata med.

Jag hade en bra dag på jobbet, ganska lugnt och sansat. Hann till och med orda lite med Lilla Mönsterbarnet på telefon. Hon planerar att komma hem några dagar i början på juni och det ser vi fram emot.

Flera gånger under dagen var jag på väg mot hissen men kom på mig själv att jag kunde ta trapporna – det gäller att tänka om alltså om man ska få ihop sina steg!

Efter jobbet var det gymet som gällde. Jag hade nog tänkt mig en promenad därifrån och hem men jag kände mig ganska sliten i dag så det fick bli bil med Woffegubben efter uträttat gympass. Vi ska ju ut och på stavövning i morgon kväll så det kanske är förnuftigt att ”spara” sig lite. Visserligen bara en sjukilometare men arrangören, som är samma som Göteborgsvarvet, lovar att det ska bli en tuff runda. Banan passerar högsta punkter i Änggården med fantastisk utsikt över ”hela” Göteborg, vårblomning i Botaniska Trädgården och avslutas genom Slottskogen och GöteborgsVarvmålet. Eftersom vi näst intill aldrig promenerar i stan ska det bli kul som omväxling. Nåväl, nog om detta på gymet blev det 10 minuters uppvärmning och 1 timma 10 minuter styrka.

När vi kom hem gick jag ut och röjde lite i rabatten under Rönnen för att kunna sätta ner dom förskrämda stackar vintergröna barrväxter jag införskaffade i måndags.

rabattroj.jpg

Jag köpte åtta små plantor i två varianter men upptäckte då jag planterat att det var en droppe i havet. Får se om jag hinner en ny runda för att köpa något mer under helgen kanske.

Fotografen, läs Woffegubben, kräver ett leende – går väl an för honom att föreslå som minsann aldrig röjer i några rabatter 😉

smile.jpg

Och stegräknaren slutar i dag på ”riktiga” 10861 – precis på håret så man klarar sig i dag då 😉 Räknar jag så om simningen i morse 24×96 så hamnar jag på 13165 vilket väl får duga för en fruga…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>