Öl igen!

DAGEN ÄGNADES åt att trava runt i Stockholms city för diverse inköp som Steffanie hade för avsikt att göra. Det infann sig en viss seghet i ben och kropp då kvällen kom smygande och vi hade tänkt att åka hem tidigt för att sova.

Tji fick vi för en klasskamrat till Woffegubben, boendes i Stockholm, ringde och undrade om vi skulle träffas? Sagt och gjort! Dom har ju inte träffats sedan årsklass sju så det var givetvis spännande.

Vi åkte ”hem” till Kungholmen och parkerde bilen för att sedan ta tunnelbanan till Mariatorget där vi hade bestämt träff på Restaurang Lilla Wien.

En ganska ordinär restaurang men billig öl och god mat 😉

wien.jpg

Han, Lennart, hade vuxit sedan sist och blivit både stor och stark 😉

Lennart.jpg

Ja, det hade dom båda förresten 😉

woffeolennart.jpg

När vi sedan åkte tunnelbanan hem kunde jag nte låta bli att fota denna affisch som jag tycker är bra ur många synvinklar!

bossa.jpg

Det var en trevlig kväll och jag tror Woffegubben tyckte det var spännande att äntligen få träffa Lennart. Dom har mailat och pratat om detta så länge men först i dag blev det alltså av…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>