Morgonpromenad igen

I DAG FICK JAG INGET SÄLLSKAP på min morgonpromenad. Woffegubben sov och det gjorde nog Bella också för det var väldans tyst kring hennes boplats så jag gav mig i väg på egen hand. Men det var ju som alltid lika härligt, att tidigt på morgonen innan alla vaknat till få chans att strosa runt och betrakta.

I dag satsade jag på att gå åt andra hållet, dvs säga mot 1:a viken på Getterön. Tur att man i alla fall får promenera 😉

1_tur.jpg

Över viken kan jag se Varbergs Fästning…

2_fastning.jpg

Många master blir det…

3_master.jpg

Och som sagt…blommor kan jag aldrig få nog av…

4_bla.jpg 4_vita.jpg

Vågorna gick högt på vissa ställen. Skumt 😉

5_vag.jpg

Klart att jag inte kan motstå dessa…

6_gulisar.jpg

Och nedanstående bild är bara för Boris…så han inte ger upp hoppet och ska längta lite tills han ”äntligen” får komma till Gela och Woffe så att vi gemensamt kan åka hit och bada 😉

7_borisbad.jpg

Alla växter här växer med små krav på livet men vissa tycks överleva det mesta och utan minsta krav på jordmån…

8_sten.jpg 8_stenblomma.jpg

Morgonprommisen blev en och en halv timma lång. Här kommer jag åter ”hem”…

9_hemma.jpg 9_skylt.jpg

Hungrig som en varg (igen) intog vi frukost utomhus och nu har även Woffegubben slagit upp sina ljusblå…

10_frukost.jpg

Nu är det då meningen att vi ska packa ihop oss och åka hem men det har ingen av lust att göra så vi checkar ut och drar ut elsladden men står kvar. Utcheckning är 12.00 om man inte vill betala 230:- för en dag till.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>