Många fantastiska dagar

HAR JAG UPPLEVT I MITT LIV men den här tar nog priset! Det började med att jag ruskade liv i Woffegubben vid 9-tiden då det var dags för frukost och sedemera en cykeltur bort till gymet. Det var strålande sol och vi bägge cyklade i korta byxor, jag med cykelbrallor och Woffe med shorts. Det var premiär med kortbrallor för i år!

Som vanligt körde vi uppvärmning, Woffe 12 minuter och jag bara fem sedan en timma styrka.

På väg tillbaka tog vi vägen om affären eftersom min snus var slut och sedan cyklade vi hem igen.

Det blev en nätt tur på 2,3 mil och på hemvägen hittade vi en alldeles underbart liten ljuvlig väg vi aldrig vetat att den ens fanns. Rakt in i skogen och Säveån på ena sidan härligt forsande…man kom fram vid Lerums kyrka och var härlig så där tänker jag fortsätta att cykla i både tid och otid.

När vi kom hem blev det lunch ute på framsidan och där har vi sedan fortsatt resten av dagen. Sedan länge har vi pratat om att ta sista biten häck av Tuija som gränsar mot vår granne från parkeringen och nu har vi bestämt att i dag får det bli av.

Här ryker tredje Tuijan.

sistabiten.jpg

Och jag får hålla emot när Woffe sågar och sedan samla allt i en fin hög som sedan ska köras till tippen. Förhoppningsvis ska vi hinna med det i morgon.

hog.jpg

Emellanåt krävs det Avtalsenlig rast…av vissa arbetare…

avtalsenligrast.jpg

Samtidigt fortsätter jag på mitt ”Rönnrabattsprojekt”…man är ju tjej så det går att göra flera saker samtidigt…

ronnrabatt.jpg

Undrar just om man kan yrka Rotavdrag för detta arbete?

Rotavdrag.jpg

Både ”Rönnrabattsprojektet” och ”Tuijaprojektet” blev helt klara innan vi gav upp för i kväll. I morgon blir det färd till tippen. Ska försöka ta mig hem efter halva dagen och Woffe är ledig eftersom han jobbade i lördags. Såvitt jag kan erinra mig så har jag inga möten inbokade så det ska nog gå bra att komma hem så att vi kan hjälpas åt.

Så var det stegen då ja… inte så illa om man räknar om cykelturen. I steg så blev dagens 20611 och då är 13950 omräknade från cykelturen.

Ja, det är inte konstigt att jag upplever dagen som fantastisk med allt vi hunnit med i dag och det utan att stressa!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>