I stället för att åka hPM

BLEV DET EN GEMENSAM promenad runt naturreservatet igen. Vem kan åka hem i strålande sol och en härlig omgivning – inte vi i alla fall!?

Eftersom det inte blev något gym i fredags (då vi åkte hit i stället) kände jag ett visst ansvar att ”jaga” runt Woffegubben lite 😉

Vi bestämde oss alltså för en härlig tur naturreservatet vilket man förmodligen aldrig kan tröttna på på för där är så djuvligt att gå och tidvis hoppandes på klippor.

När vi kom ner till badplatsen så höll Bella och en kompis på att fånga krabbor…

1_bellakrabba.jpg 1_krabbspann.jpg

Och medans jag fotade Bella och krabbspann så hittade Woffegubben ett soligt hörne…

2_woffesolar.jpg

In i naturreservatet igen…

3_gela.jpg

Naturen skiftar verkligen på detta område. Rätt som det är hamnar man i ett ”riktigt” stenröse…

4_stenrose.jpg

För att snart vara på fast berghäll igen…

5_gelaigen.jpg

Vi var inte ensamma om att njuta av den fina utsikten…

6_utsikt.jpg

När vi kom till ”Svansjön” så hade herr och fru Svan minnsan lämnat sin trygga ”sjö”. Kanske är det dags att lägga ägget?

7_svansjon.jpg

Och i dag hade vi lyckan att få träffa ”ägarna” till denna himmelska plats på jorden. Men när jag ställde dom frågan varför det ”bor” får här på Getterön såg dom ut som riktigta fårskallar…

8_farskallar.jpg 8_far.jpg

När vi kom åter från promenaden njöt vi i solen innan vi smörjde vi kråset en aning för att till slut och motvilligt packade ihop oss och påbörjade hemresan.

Nu har vi landat hemma och husvagnen är uppställd på förvaringsplatsen och nu återstår ju inte mycket mer än att packa upp och komma i säng.

Det har varit en härlig helg!

Så var det ”dagens rapport” som med morgon- och eftermiddagspromenad gav inte mindre än 24139 steg.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>