Grusade planer…

JAG HADE PLANERAT att gå hem från gymet och på så vis få till det på stegräknaren som var en katastrof efter dagen. Njae, nu överdriver jag en smula, det var naturligtvis planerat sedan i går eftersom det kräver fotriktiga skor och mundering som passar att trava runt i. Men i alla fall!

När vi kom ut från gymet – gissa om det ösregnade i ordets rätta bemärkelse! Det fullkomligt vräkte ner och jag som hade nollställt stegräknaren och planerat att få mina 10000 steg även i dag. Vi såg hur himlen blev allt mörkare genom fönstren på gymet men man är ju optimist, obotlig sådan. Jag hade givetvis inte räknat med regn och hade av samma anledning ingen lämplig klädsel för denna väderlek så det blev till att sätta sig i bilen, visserligen surandes, med Woffegubben och åka hem. På gymet blev det 10 minuters uppvärmning i crosstrainern och Woffe körde löpband. Sedan 1 timma och 15 minuters styrketräning.

Nu en halvtimma efter hemkomst så skiner solen å det häftigaste fast klockan närmar sig nio på kvällen – är det typiskt eller typiskt?!

Det blev i alla fall promenad från Valhalla i morse istället för bil och den lilla promenaden plus dagen har gett mig 6115 steg. Räknar jag sedan om simturen i steg så blir den 2304 så det var ju inte så himla långt från mål då det sammanräknat blir 8419. Men som sagt, det var nog mitt sämsta hittills! Och det är ju allom bekant att nära skjuter ingen hare 😉

Det finns ingen tabell som låter oss ”stegare” räkna om styrketräning (så vitt jag vet) men väl tyngdlyftning som jag antar inte är riktigt samma sak. Men om det nu hade varit det så hade jag kunnat snika till mig ytterligare 7500 steg och hade ju saken varit biff!

Nytt försök i morgon om nu vädrets makter vill vara med mig. Får väl börja gardera mig och även packa ner regnkläder och nu när dagen resultat ändå är kört är det lka bra att jag går och lägger mig och surar ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>