Full rulle

JAG VAKNADE GANSKA SENT ÄVEN I DAG!! Men, det går ju inte att sura för det utan det är bara att sätta i gång 😉

Tvättmaskinen blev matad och jag gick ut i trädgården och planterade resten av de buskar jag köpte i går.

fardig.jpg Det ser fortfarande väldigt lite ut men den niten har jag gått på förr! Efter bara några två år eller så ser det ut som en vildskog och man får i stället börja ta bort växter. Jag flyttade min Gulbladiga Fjäderlönn också då den stod lite trångt. Numera bor den i rabatten mot parkeringen. Det blir nog bättre och förhppningsvis blir den inte sur för omflyttningen. Ogräs – jag säger bara det! Det borde verkligen förbjudas och framför allt då ogräs som kirskål och maskrosor… Men det har tydligen ingen i regeringen kommit på ännu eller prioriterat (dom har väl trädgårsmästare hela bunten) så det blev några timmar med rensande av ogräs och allmän uppsnyggning av rabatterna efter Kung Bores framfart. Lite ans av döda grenar osv osv. Fint blev det i alla fall.

batteri.jpg Sedan var det så dags att ge sig av bort till ”Knasen” dvs vår husvagn. Vi har ju hämtat hem den sedan länge från vinterföringen men sedan inte gjort något mer. Allt bröte som ska vara i husvagenen packades alltså från garaget in i bilen och sedan bar det av. Det är inte långt till ”sommarparkeringen” egentligen bara nästgårds men det går ju inte att ta med allt utan bil. Woffe satte batteriet på plats – under ena sittbänken lika trångt och djävligt varje gång 😉 Ja, och jag fixade allt annat som skulle på plats i skafferi och toaskåp osv osv. Japp, nu är det egentligen bara att ge sig iväg! Denna våren har varit fulltecknad men nu ska det förhoppningsvis lugna ner sig över helgerna så det kan kanske bli en korttur över någon fredag-söndag.

”Köket” är matlagningsklart 😉

kok.jpg

Hem igen och ta vid där jag slutade. Gräsklippning var ett måste i dag.

klippagras.jpg

Lite orättvist känns det…trots att jag jobbat som en liten gnu hela dagen har stegräknaren ändå bara kommit upp i 8531 steg! Men det spelar ingen roll för jag skulle inte orka ett steg till efter denna dag. Trädgårdsarbete tär på krafterna och det känns som om ryggen ska gå av på mitten.

Först vid 19-tiden blev det lite middag i dag i det Müllerska hemmet. Som tur var hade jag färdig mat i frysen som jag tog fram i morse. Så det blev pitabröd med köttfärs- (och vegfärs-) fyllning. Massor av parika och tomat därtill.

pitabrod.jpg

Efter middagen var det hög tid att ta in tvätten samt ta hand om densamma. Sedan svabbade jag bara av toaletterna – vilket var behövligt. Men nu ska jag inte göra ett endaste dugg mer än….ställa mig i duschen och sedan blir det sängen med en bra bok.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>