Dagen gick

GANSKA BRA TROTS UTESUDD OCH SLARV fram till småtimmarna 😉 Nåja, det var värt varje uns av lidande i så fall. På eftermiddagen dök min favoritkrokodil (konsult alltså) från Guide upp och förgyllde någon timma eller så.

Eftersom det inte blev något gym i går (om man nu då inte räknar armhävningarna av öl) så det vara bara att ta tjuren i hornen i dag. Men förstås inte utan aber för Woffegubben mailade mig vid fyrasnåret och sade att det var övertid för hans del i dag… Det gav mig anledning att fundera hur jag skulle göra. Skulle jag ta bussen hem och gå sista biten eller skule jag vänta så vi därefter trots övertid kunde gå till gymet?

Jag gick på stan och kikade lite och när klockan närmade sig 19 ringde jag och sa till Woffe att han kunde fortsätta att jobba om han ville så kunde jag ta bussen hem. Icke sa Nicke – jag slutar nu så hinner vi med gymet också, svarade han.

Men herregud har han inga djävlar boendes på sina axlar eller?? Detta svar trots att jag då erbjöd mig att köpa lite smaskig mat med mig till honom eftersom jag antog att han måste vara lite hungrig vid detta laget (härvid lag såg jag för mig en smaskig meny från MC DONALD eller så eftersom jag själv började känna av en malande hunger djupt nere i magtrakten).

– Nä, men köp några bananer fick jag till svar. Man kan ju inte lita på någon numera – inte ens den man delar möbler med!

Så det blev gym och därmed försvann en och en halv timma till evigheten! Och tack vare att jag gick en stadstur i väntan på Woffegubben så fick jag ihop 14579 steg i dag. Detta trots att vi inte simmade i morse och jag alltså inte kan göra någon omräkning och inte heller fick någon promenad från Valhalla.

I natt när vi kom hem sade nämligen Woffegubben följande:

– Ska vi hoppa Valhalla i morgon bitti?

Medans jag då ser mycket fundersam ut (det har jag tränat på länge) någon sekund eller två svarar jag:

– OK, du har övertalat mig 😉

1 kommentar tillDagen gick

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>