Två timmar

HAR jag suttit i tandläkarstolen i dag, fy bubblan.

Först en timma hos tandhygienisten och sedan en dito hos tandläkaren som hittade ett litet kariesangrepp som hon tog sig an på stört.

Skönt det så slipper jag komma tillbaka på ny tid.

1600 pengar fattigare – och detta gör man frivilligt?

Just denna kväll är jag så trött så man nästan kan tro att jag inte är riktigt frisk. Men frisk är jag – förmodligen är det helgens arbete från tidig morgon till sen natt som tar ut sin rätt nu. Och det skulle inte förvåna mig om det faktiskt är så. Nu är nämligen huset på G att återta sitt normala ”tillstånd” och genast tillåter kroppen tröttheten titta fram.

Det är inte första gången jag upplever syndrom som detta.

Det blir tidigt sänggående och förhoppningsvis blir jag någorlunda utsövd till en ny morgon som andas upp.

Det är för väl att lögnen finns, för tänk om allt man hörde var sant.

ALBERT ENGSTRÖM

1 kommentar tillTvå timmar