Sista dagen med Steffanie

I DAG tog jag ledigt från jobbet – stod inte ut med tanken att jag skulle jobba sista dagen som Steffanie var kvar hos oss. Hon åker tidigt i morgon bitti 🙂

Vi hade en väldigt aktiv dag. Först var vi ute på en stavpromenad på en och en halv timma. Vi gick upp till den lilla badsjö som bägge barnen har lärt sig att simma i, lite nostalgiskt var det.

Pulsklockan var på och resultet blev:

Tot. Time: 79:20:57

Tot. Kcal: 23879

KCAL/FAT: 396/60

Average: 104

In Zone 00:18:42

Exe. Time: 1:36:37

När vi var åter i hemmets vrå lagades det lite middag och vi hann precis äta innan Woffegubben ringde och uppmanade oss att ta på ”jobbarkläder” samt arbetshandskar.

Sagt och gjort, 5 minuter senare stod vi bägge uppradade i bokstasordning ute på vår parkering. Woffegubben kom med en hyrd släpkärra och så satte vi igång med att lassa på den nedsågade häcken som häckat på parkeringen sedan i måndags. En jäätteehög!

När kärran var full bar det av till tippen sedan hem igen och lassade på nästa lass. Steffanie var riktigt aktiv och duktig så tack vare henne klarade vi av hela häcken på två körningar.

Woffe och jag körde en sista sväng, alltså en tredje omgång, med blandat skräp mest säckar med gamla kläder men även skräp från renoveringarna.

Det var jätteskönt att bli av med allt detta.

När vi var klara och kärran återlämnad så vankades det kaffe och tårta.

Vem ringer då på dörren? Jo, våra kära goda grannar som kommer med ett jättehärligt blomsterarrangemang i påsken tecken. Åhh, vad fin den är!

Det blev en trevlig fikastund med nära och kära. Och inte nog med blomsterarrangemanget utan vi fick hembakade goda kakor också. Vilken dag va!

Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla.

DANSKT ORDSPRÅK

1 kommentar tillSista dagen med Steffanie

  • Anna

    Bokstavsordning? Efter förnamn ? Mellanamn? Å vad krångligt det blev nu. Skicka en bild!