Premiär

I DAG, nu i kväll, har jag klippt gräset för första gången denna säsong. Som vanligt är jag först ut.

Började med handklipparen på framsidan och det gick alldeles utmärkt men på baksidan fick jag ge upp och ta fram motorklipparen för handjagaren bara grävde ner sig i mossan hela tiden. Men det blir bättre när det torkat upp lite – då kan jag jaga runt med handklipparen igen.

Men Stora Monsterbarnet kommer ju faktiskt hem på fredag och då vill det väl till att ha en välansad trädgård 🙂

För övrigt har jag i dag mest sugit på karamellan att vi i går beställde Brasilienresan! 19 december bär det i väg och fjorton dagar ska vi löga oss i solen – härligt.

Det gick tyvärr inte att få tre veckor som vi först hade planerat med mindre än att man reste redan den 15/12 och då från Stockholm.

Nåja, vi får vara nöjda ändå. Ett fyrstjärnigt ( fyra stjärnor plus) hotell ska vi bo på 50 meter från stranden.

Woffegubben har tvättat bilen med nya högtryckstvätten som vi köpte på vägen hem i dag. 3000 pengar för en maskin som sprutar vatten – får se om den verkligen kommer att göra nytta för slantarna.

Köpte också med mig 9 pelargonier till altanen, rosa dubbla, samt lite att plantera i dom tre markkrukorna på framsidan.

En man kan vara lycklig med vilken kvinna som helst, bara han inte älskar henne.

OSCAR WILDE

2 kommentarer tillPremiär

  • *Ler* Brasilien i jul! Så underbart! Bara du och Woffe, eller? *Kram*

  • Britt-Marie> Japp, vi klippte av navelsträngen efter sista resan tillsammans (minus Stora Monsterbarnet då) i julas. Nästa jul får dom klara sig själva. Har hotat med att inte fira någon jul hemma förrän jag får barnbarn 🙂 Puslingar räknas icke…..*Kram*