Migrän och Frittiesar

Woffe var ledig i dag eftersom han var sniken nog att jobba lördag i lördags (skojar bara – det är hans ordinarie arbetschema att var tredje lördag jobba).

Trots detta så stiger han upp i morse innan fan fått på sig tofflorna och åker med för att simma vårt dagliga (månd-fred) sim! Jag jobbade förstås i dag – någon måste ju försörja familjen 🙂

Jag hade, OBS ambitionen var, tänkt att träna efter jobbet. MEN eftersom simningen enbart gick att genomföra på grund av stark och envis vilja i morse pga armarna kändes tunga som bly och värken (träningsvärk) ska vi inte ens beröra…så blev det ingen träning på gymet i kväll.

Woffe däremot var hos tandläkaren 14.00 och var klar strax efter 15.00 hämtade mig efter jobbet så att vi kunde handla tillsammans innan avfärd.

Då erkänner tokstollen att han är hungrig och har migrän. Jasså det var ju konstigt. Nej, det var det inte…han har inte ätit något sedan 09.00 i morse och åker sedan till tandläkaren som lägger två kraftiga bedövningar med styrka nog att döva en häst (ja, annars hade hon nog inte fått tyst på patienten) då hon har tänk sig att laga två tänder, vilket hon också gjorde.

Därefter eller någon timma senare eller rentav två så har mannen fått huvudvärk…ja men det var ju konstigt.

Alltså, hem efter inköp och embarkerar mig vid spisen för att tillaga Fritties för ett helt kompani (detta trots att jag ännu inte fått receptet från Någon….).

Under tiden jag steker Fritties så det står det härliga till ringer Stora Monsterbarnet och pratar en stund.

Nåväl, vi avnjuter en del av måltiden och resten fryser jag in för att eventuellt ta med till Stockholm då vi ska träffa barnen och Hundkenneln och ta avsked då det stora M-barnet som snart ska bege sig till Kosovo.

Ja, det var min måndag det!

7 kommentarer tillMigrän och Frittiesar