Inte för att jag vet

hur många kåldolmar jag gjort ände på i dag men så mycket mer än att jobba och att träna blir det inte denna attans dystra årstid. Hade det varit sommar eller vår nu så hade jag med all säkerhet kunna klämt in en timma i trädgården eller två.

Nåväl, simmade i morse som vanligt mina 700 meter (hinner ju inte längre på må-,ti- och torsdagar).

Sedan smet jag ifrån jobbet lite tidigare och satte mig på tåget till Lerum där jag ägnade tid fram till 17.30 på gymet.

Det blev följande schema i dag:

20 minuter roddmaskin

45 minuter styrka

25 minuter i ????

Ja, jag vet inte vad den denna maskin kallas men det stod technogym på den. Det är något mellanting till trappmaskin och löpband. Man springer men man skulle kunna jämföra det med att man cyklar fast stående. Häftigt var det i alla fall och jag har funderat länge på om jag skulle våga mig på den – nu blev det i dag. Det smärtade enormt i vaderna så frågan är om jag klarar min kilometer i simhallen till morgonen??

Inte nog med det – jag har ju givit Woffegubben en halvt löfte om joggingtur på kvällen efter jobbet – Upppsss!

4 kommentarer tillInte för att jag vet