En knappt märkbar tur

I morse hyrde jag mig en våtväst igen och travade omkring i bassängen och irriterade alla för att jag var i vägen 🙂

Woffe, som alltid simmar i spåret bredvid, frågade när vi passerade varandra:

– Springer du efter karlar?

-Ja, svarade jag, men jag har ingen aning om vad jag ska göra med honom om jag nu hinner i kapp någon.

Nåja, Astor och Rut, mina simmarkompisar, dom är så glada att jag går för då kan dom varva mig flera gånger under tiden dom simmar sin kilometer.

I dag blev det 900 meter på 50 minuter – tog i rejält men det kändes bra hela tiden.

Och när Amatörerna, kravallungarna som vi kallar dom och som simmar en kilometer på sina 22 minuter, hade lämnat banan och det bara var vi Proffs kvar (Astor, Rut och jag) så hade vi banan nästan för oss själva.

Nu i kväll begav vi oss av, lagom entusiastiska, för en joggåingrunda….det blev bara ett varv i dag för det gjorde ont i benen och dom benen som löper ovansidan fötterna. Förmodligen resultat av morgonens promenad i bassängen.

MEN det hindrar ju inte att vi stannade i speceriaffären på vägen hem och köpte lite vaniljvisp 🙂 I förrgår åt vi ju varm blåbärskaka med glass och vaniljvisp för då hade Woffe namsdag men i dag får vi väl fira att det är fredag då om det nu ska vara nödvändigt att ha något att skylla på.

Fast å andra sidan kan man ju alltid skylla på att man ju faktiskt bara lever en gång 😉 Hallelulia!

1 kommentar tillEn knappt märkbar tur

  • Bim

    *Ler* Du är alltid lika duktig du! Själv så har jag bara jobbat och sen varit på bio med sonen. *Kram*