Bus eller godis?

Usch, gårdagen var inget stort kapitel, kände mig på uruselt humör, var trött och hungrig och ändå jobbade vi bara halv dag.

Innan det dåliga värdet på humörsstegen infann sig så hade jag tänkt mig träna innan avkoppling och vila men så blev det inte.

Åkte i alla fall till Mammas grav och dekorerade med en krans samt tände ett ljus.

Handlade godis på vägen hem bara för det hade jag glömt och det går inte för sig att vara utan godis när det blir invasion av utklädda ungar som ringer på dörren en helg som denna.

Väl hemma åt jag mig proppmätt och sedan sängen. Woffe åkte genast tillbaka till stan efter maten för det var facklig möte.

Sov ända fram till 18.00 (tror jag) för då ringde lillebror Rolf och undrade om vi skulle gå gemensamt till Mammas grav i dag. Typiskt!

Nåja, istället bad jag dem komma vägen om efter besöket hos mamma så vi kunde träffas och äta en liten middag ihop….upppss!

Vad tusan ska jag göra för middag då? Middag för 7 personer helt oplanerat – ja, det ordnar sig nog. Som tur är är det en anspråkslös familj och det ska bli trevlig att få träffa dem alla.

Resten av kvällen satt jag framför dumburken och surade. Woffe kom hem vid kvällningen och var jättetrött han med så det blev sängen på stört.

Givetvis kom det massor av härliga ungar den ene värre än den andre vad gälle utstyrseln…Bus eller godis? Ah, dom är för härliga dom små liven!

2 kommentarer tillBus eller godis?

  • Bim

    Ibland så är man bara sådär… *Kram*

  • Ja, det är väl tur att jag inte är ensam för man börjar ju undra ibland….Nåja, jag har hämtat mig från den tillfälliga svackan och denna vecka blir så intensiv så jag hinner nog inte känna efter hur humöret är 🙂