Systembolag och pynt

TANKEN, MIN ALLTSÅ, VAR ATT JAG skulle besöka gymmet efter avslutad arbetsdag men… Vi blev tvugna att köra en annan väg hem pga trafikstockning på E20. Detta hörde Woffe när jag slank in på systemet på väg hem för att köpa lite glögg…

2_glogg.jpg

Vanilj, hjortron samt äkta tysk Gluewein…

Det hade inte varit omöjligt att lämna av Woffegubben där hemma och sedan bege mig av mot gymmet men så blev det inte…Jag fick helt enkelt för lång tid på mig att tveka 😉

Nåväl, istället blev det ett par vändor upp på vinden för min del där jag hämtade ner den gamle trotjänaren,som visserligen ser för dj…ig ut men eftersom den ska stå på altanen så döljs nog skavankerna en del…

1_tillheders.jpg

Jag fick också ner dom gamla adventstakarna (för levande ljus) som jag nu håller på för fullt att elda i kapp…

3_ikapp1.jpg

Åtminstone en av dem eftersom jag inte hade ljus för bägge. Ungarnar skulle bara veta…

4_ikapp2.jpg

Och detta placerade på den enda möbeln vi för tillfället har i allrummet, dvs, arbetsbänken 😉

Nåja, denna vecka ska ju en delleverans ske av skänk och skåp så det är givetvis på dessa stakarna ska stå framöver 😉

Först nästa vecka kommer bord och stolar ;-(

För övrigt var vi på tippen i morses och blev av med fyra säckar löv och lite kläder och annan textil som vi rensade ur garderober och skåp i går. Därav ingen simning i morse. Nu drar snart Den Grymme Badmästaren in simkortet 😉

På jobbet har det, som vanligt numera, varit fullt ös medvetslös. Men med tanke på vad som händer andra runt omkring,läs Volvo, så ska man väl inte klaga. Fast det har jag egentligen gjort i dag då jag hade årets medarbetarsamtal med min chef. Jag beklagade mig lite över att det är svårt, för att inte säga omöjligt, att hinna med tre heltidstjänster på en…

8 kommentarer tillSystembolag och pynt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>