Nu stänger vi projekt inbrott…

DAGEN HAR ÄGNATS ÅT listor till polismyndigheten och försäkringsbolaget över allt som blev stulet vi inbrottet. Kopierat kvitton på det vi hade kvar kvitton på och tekniska beskrivningar – allt i två ex. Så nu stänger vi det här!

Jag tror att det är en del i fasen att komma vidare. Att inte ha det över sig att vi måste gräva vidare för att upptäcka vad som mer kan tänkas fattas. Det är säkert mer men vi orkar inte så nu får det vara.

Efter det gjorde vi som femiljonertrettitvå andra gjorde i dag – handlade på ICA. Phew!

Skinka, skinka av kalkon, prinskorv, prinskorv av kyckling, vegetariska dito, gryn till ris a la maltan, lax, räk- västkust- och krabbsallad i färdigt skick, ostar i stor mängd både vanliga och get- samt brieost och förstås Annas smårunda, julmust i stor mängd, vörtbröd, köttfärs, kycklingköttbullar, vegetariska köttbullar, ostkex, julknäckebröd, sill, julkorv, grädde, smör, ansjovis och massor av julgodis förmodligen som vanligt alldeles för mycket…and you name it! Vi var även en sväng på systemet för att köpa några julöl.

Jag tror att jag fått hem det mesta men säkert kommer det att fattas något i slutändan men det är problem som får lösas då…

Jag har jobbat ett par timmar men kommer inte längre just nu då jag saknar uppgifter som jag ska ha från andra. Men, som jag brukar uttrycka saken – det som är gjort är gjort!

Däremellan går jag här i vårt allrum och njuter av resultatet och funderar över vilka färger jag ska satsa på när det är dags att ta ner julgardinerna. Det är väl inte så himla lätt att kombinera så mycket färger med min fina matta som ju går i rött men den innehåller även svart så…

Jag försökte mig på ett nytt kort på lampan som inte blev så bra på gårdagens bild…

4_lampanigen.jpg

Jag fick frågan från kär bloggvän om det var både el och stearinljus. Det är fem lampetter för halogenlampor och fem ljushållare för stearinljus.

Sedan har jag pysslat runt lite här hemma. Jag har bland annat flyttat ut mina ljuslyktor från vårt pyttelilla kök ut till allrummet…

1_flyttatlyktorna.jpg

Jag har tänt alla ljuslyktor på altanen också – tycker det är lite mysigt…

2_mysljusaltan.jpg

Granen och ”buketten” lyser ju hela tiden men de levande ljusen får bara agera när vi är hemma av naturliga skäl…

3_blommorna.jpg

Jag har också ställt ut lite ljustomtar…

5_tomtarpaloftet.jpg

Vi har i och för sig mängder av ”riktiga” tomtar på vinden men jag ids banne mig inte ta ner eländet…

4 kommentarer tillNu stänger vi projekt inbrott…

  • Bim

    Lägger in den här kommentaren här också:

    Jag har en kombinerad el- och stearinljus-lampa över köksbordet, och med dimmer. Älskar den! Perfekt både till vardag och fest! Och i ljushållarna kan man ha både långa ljus och värmeljus. Vi kör oftast med värmeljus, för då är det droppfritt! 😉

  • Gud vad fint ni har där hemma! Ska bli så skoj att komma hem och njuta av julen i ert fina hus 🙂

  • Bim> Jag hade ju sama möjligheter i min ”gamla” lampa men oftast blev det ändå bara el 😉 Vi får se om jag skärper till mig nu…

  • Anna> Och jag är lite fundersam över vad Ila ska ”säga” när kökssoffan är borta 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>