Kändes bra

ATT JAG ÄNTLIGEN FICK TID för ett styrkepass i kväll. Det var tufft men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag inte ens minns när det var sist. Det finns en viss risk att jag blir kvar i sängen i morgon då jag kanske har vissa problem att ta mig ur den 😉

70 minuter tog styrkepasset och sedan blev det 60 minuter motion på crosstrainern 😉

Nu sk ajag titta på TV!?

6 kommentarer tillKändes bra

 • Hehe, men får du värk är det ju bra värk i så fall 🙂 Vi köpte en nintendo wii för ett tag sen och det är superbra träning. Vi spelar minst en match tennis om dagen och massa annat kul. Man rör på hela kroppen och man tränar muskler man inte ens visste att man hade 🙂 Superkul men man har allt lite träningsvärk varje dag 🙂

 • Petra> Ja, du ser – det är livsfarligt att röra på sig 😉 *Kram*

 • Ahnna

  Här kommer tomten med wii så jag hoppas på att röra på mig hemma. Jag hinner nämligen inte åka till mina tre gympalektioner längre. Men nästa höst då jäv…ska jag jobba och träna. Jag ser ju ljuset i tunnelen, bara 5 månader kvar..

  Måste tillägga jag läsa din blogg varje dag som vanligt och du har fått så fint hemma.

  Kram Ahnna

 • Ahnna> Tack! Ja, i bland är det verkigen svårt att få dygnets 24 timmar att räcka till det man vill 😉 *Kram*

 • Bim

  Ha en riktigt trevlig helg nu! 🙂 *KRAM*

 • Bim> Till dig med familj önskas också en helt underbar andra adventshelg! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>