Vill ändå hoppas

I DAG VAR jag på min första träff på Trygghetsrådet. Det började inte bra, eftersom min personlige rådgivare blivit sjuk och TRR trodde sig har meddelat mig det men så var ej fallet…

Nåja, det slutade bra ändå – jag fick en annan rådgivare som ju faktiskt satte mig lite på plats 😉
Cecilia gav mig ett och annat matnyttigt!
Bland annat att sluta med att söka jobb…alltså via annonser!
Jag är nu inbokad på två kursen i november där jag ska ”lära” mig söka jobb via kontakter…
Det låter helt logiskt det hon säger och med den gedigna erfarenhet TRR har så är jag benägen att tro att det stämmer 😉

Så… alla (om det nu finns någon/några) av ”mina” kontakter som nu läser detta: Tänk på att jag gärna tar vilket jobb som helst och inte är det minsta rädd för att kavla upp ärmarna och ta i.
Jag hoppar gärna på något helt annat än det jag jobbat med hittills!
Jag är öppen för förslag inom alla områden – bara kontakta mig 😉

Efter mitt besök på TRR så hade jag date med två av mina kära före detta arbetskamrater, Björn och David, och vi lunchade på Olearys vilket var mycket trevligt! Jag känner verkligen hur jag saknar det här med att luncha med ”sitt” gäng och få prata lite annat än bara jobb 😉

Jag hade tid inbokad på Spine Center hos min doktor som opererade mig för Spinal Stenos tidigare i år då jag fick ont igen i början av sommaren.

Han hittade dock en öm punkt i min vänstra höft som förmodligen inte alls har med Spinal Stenos att göra. Snarare en Inflammation i det stora muskelfästet och i den ytliga slemsäcken vid höftleden på vänster sida.
På höger sida svarade jag inte alls med samma smärta när han tryckte…

Jag fick, efter en noggrann undersökning, en spruta med bedövningsmedel och kortison i höften och bara någon minut efter det kändes det riktigt bra!
Det kändes helt fantastiskt när jag gick därifrån och jag var smärtfri för första gången på evigheter.

Men säg den glädje som varar – när jag steg av bussen här i Gråbo hade jag näst intill lika ont igen!

Jag ska undvika ”tung” träning en vecka och sedan är det bara att köra som vanligt – om det nu är smärtfritt vilket det inte känns som om, just nu, att det kommer att vara.

Så…nu hoppas jag bara att det är som doktorn tror och att en natts sömn samt några timmar för kortisonet att verka kan göra susen.

2 kommentarer tillVill ändå hoppas

  • Pia

    Hoppas verkligen kortisonsprutan gör verkan ibland kan man behöva två, Har haft inflammation i rumpmuskeln/höften så jag kunde inte ens sitta på den sidan.

    Hoppas det fungerar med Trygghetsrådets råd och tankar men från HR folk har jag hört att spontanansökningar ger minuspoäng så det är att hitta via kontakter försök hitta olika kvinnliga nätverk som Qoola Qvinnor Business in Heart osv gå som gäst en eller två ggr så kanske det dyker upp idéer.

  • Pia> Tyvärr verkade det inte som om cortisonet gör någon skillnad. Ska kontakta läkaren igen om någon vecka, han ville att det skulle gå tre. Kanske är det som du säger att det behövs en till eller så är det Spinal Stenosen igen. I så fall blir det ny magnetröntgen.
    Ja, det är då tusan med alla dessa krämpor! Det var ju inte så vi tänkte, eller hur?

    Jag ska tillbaka till TRR och är uppsatt på några kurser där man ska lära sig söka jobb via kontakter men vi får se. Jag tycker inte jag har några kontakter och om jag har det så är det ingen av dem som kan fixa mig ett jobb…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>