Vill inte mer!!

DET HÄR ÄR tamejfan inte klokt! Jag som trodde jag var på bättringsvägen i går vaknade i morse än värre 😉

Jag tror jag har nyst t r e t u s e n gånger i dag – i alla fall känns det så! Och huvudet känns fortfarande som om det skulle sprängas i bitar – kanske lika bra att det hände så jag blev av med värken?!

Bara för att detta är min första förkylning i livet behöver jag väl inte bli bestraffad med att ta igen alla de jag inte haft?!

Avbokning i dag också – känns som jag gör det mest numera – avbokar gymmet alltså. I kväll skulle jag ha styrketränat och Indoorwalkat men jag hade inte klarat vare sig det ena eller det andra.

Som om det inte var nog vaknade jag i morse med världsvärsta värken på vänster sidas axel…
Så jag lommade ner till apoteket på lunchen och köpte Volta care, en slags plåsterlapp som ska lindra och ge djup muskelavslappning.
Jomen hallå då! När jag kom tillbaka till jobbet och tassade in på toan för att med höger hand/arm sätta plåstret på plats brakade det till… Och minsann har jag nu lika ont i höger axel. Jamen grattis!

Vad fan är detta?
– Jag har inte sagt en enda gång, sedan jag lovade det för några dagar sedan, att jag aldrig blir sjuk!
– Till och med Woffegubben är stum av förvåning och tycker synd om mig…
– Jag lade mig tidigt i går kväll oxå. Känns som om jag sov bort hela helgen!
Inte fan har det hjälpt 😉

Ja, jag vet att jag låter som en gnällig Kärring, med stort K, och det är jag också ;-(

Men nu vill jag ha slut på detta tillstånd så jag kan gå till gymmet, träna och vara som alla andra ”normala” människor. Jag är så satans trött på det här med ”Sunt förnuft” som är det som avgör om det blir något gym eller ej eller rent av någon fysisk aktivitet över huvud taget. Kan ju inte ens ta en vettig lunchpromenad!

Så för att trösta mig, nu i kväll, har jag letat efter recept på älgstek och vildsvinsstek – som vi fick från dotterns (Steffanie) svärföräldrar i julklapp. Snacka om lyxmat! Vet inte ens om jag kan tillaga så fint kött? Men jag måste ju försöka för det kan ju inte ligga i frysen hur länge som helst 😉
Tänkte öva mig på en fransyska (näst intill 2 kg) som jag köpte med hem i dag (som tröst). Den ska jag marinera i dagarna två och tillaga lagom till helgen 😉

Det blir tidig sänggång i dag också i hopp om bättring på den här ömkliga kroppen – om det nu hjälper?

Alltså slut från sjukstugan för i dag men var så säker jag kommer säkert att gnälla vidare i morgon!

6 kommentarer tillVill inte mer!!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>