Känns bra hela vägen

FRAM TILL 14.30 (deadline för avbokning till 18.30) kände jag verkligen efter – före om man säger så. Det blev avbokning av Indoorwalking i kväll och det blir, i och med det, ingen styrketräning heller då jag inte tänker gå till gymmet alls 😉
Det sunda förnuftet sa han, doktorn. Det gör visserligen inte ont när jag sväljer och feber har jag inte men satan i gatan vilket skallebank! Så hostar jag då och då, eller ganska ofta om jag ska vara ärlig.

En extra vilodag gör nog susen? Hem efter jobbet, ja med ett litet stopp för att handla då, och sedan tidig sänggång – det gör nog susen!

Lyckoruset jag fick av morgonens besked om att det inte fanns något spår av Artros…

…känns bra hela vägen ner 😉

Logiskt sett borde det vara ”bättre” med muskelinflammation – jag menar det kan man ju göra något åt. Så det känns bra hela vägen.
Jag har nog oroat mig mer än jag trodde i väntan på svaret, inser jag nu så här efteråt.
Och, när jag inget visste om det här med Artros så trodde jag ju i min enfald att man borde vara sjuttio år när man får det.
Nu vet jag ju att det inte är så men det känns ändå ganska bra att ”bara” vara femtioåtta igen 😉

Efter jobbet, på väg hem, blev det en kort tur inom ICA för det var nödvändigt 😉
Annars har jag mest njutit av alla goa kommentarer här på Angelas Dagbok och ”Fejjan” och SMS från när och fjärran över mitt besked om att det INTE var Artros. Det är fantastiskt vilket engagemang!

Woffegubben, han som jag träffade för h u n d r a år sedan då vi bytte några ord som inte lovade någonting, mår mycket sämre än mig! Stackarn – han har krupit ner redan! Vi får se om han ”ställer upp” i morgon också? I så fall är det tur att det är fredag 😉

Jag ska nog gå samma väg – alldeles strax – ska bara…

2 kommentarer tillKänns bra hela vägen

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>