I ärlighetens namn

SÅ SKA JAG inte gnälla lika mycket i dag över min krassliga hälsa…

Faktum är att jag känner mig aningens bättre! Och faktum är att jag har nog halverat min konsumtion av huvudvärkstabletter i dag – bara det!

Samtidigt har jag haft full rulle raka rör på jobbet så tiden har ju inte funnits för att känna efter 😉
Men faktum kvarstår – hur i hela friden gick detta till?

Jag vet inte ännu om jag ska avboka (igen) morgondagens inbokade pass med Spinning Puls och Indoorwalking? Jag är så innerligt trött på att vara förnuftig! Men, jag tar det beslutet i morgon och avbokar i så fall under dagen. Ska jag vara riktigt ärlig o c h förnuftig så tror jag inte att jag är redo. Axlar och nacke gör fortfarande lika ont som i går. Förmodligen hänger det väl samman på något sätt – jag kan i alla fall inte få det till något annat. Så jag avvaktar till i morgon med beslut, förnuftigt eller inte, det får tiden visa 😉

Däremot är jag innerligt glad över att det tycks vara på väg åt rätt håll – det kan jag i ärlighetens namn inte säga att jag trodde i går…

I kväll har vi slappat en stund med SVT Play och sett 30 grader i februari och därmed fått lite längtan till Thailand 😉
Det är första dagen på en hel evighet, känns det som om i alla fall, som jag inte är nerbäddad innan 20.00! Bara det!

På väg hem tittade vi in på Systembolaget och köpte rött vin som jag ska ha till marineringen av Fransyskan 😉 Det ska bli spännande. Den ska marineras minst två dygn i rött vin, lagerblad, vitlöksklyftor, färska rosmarinkvistar och lite salt och peppar – to be continued!

Jag har alltså packat gymväskan för i morgon men det återstår att se om den blir använd eller åker med hem igen oöppnad 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>