Ett himla liv…

KANSKE – MEN INTE här i alla fall! Här är det tyst som i graven…

Luften gick ur mig efter dagarna i Malmö – fanns liksom inget att skriva om! Inga bilder att ta! Inget att berätta! Men jag sjunger Lilla snigel akta dig och om Krokodilen som åkte i bilen – kan liksom inte få dem ur skallen 😉

Så, jag har tillbringat kvällarna på gymmet. Styrka, Indoorwalking och Spinning Puls och hur kul är det att skriva om?

Imorgon ska jag på återbesök hos min doktor – få svar på röntgen. Kanske har jag något då att skriva om – vi får helt enkelt se?!

Woffegubben är lite krasslig med någon slags förkylningsbaskelusk så vi har haft ”sovmorgon” ända fram till 06.30 eftersom han valt att hoppa över simningen då. Jag har också fått en släng, tror jag, med rosslig andning och riv i halsen, i alla fall när jag anstränger mig, och en helvetisk huvudvärk som bitit sig fast.
Men ingen av oss är så dåliga så vi inte klarar av att jobba – om det nu inte blir värre. Man vet ju aldrig?
Eventuellt avbokar jag Indoorwalkingen i morgon kväll – mogondagen får leda mig.

Så ska det beslutas om sopstrategi – det händer saker på den svenska landsbygden 😉 Jojo…

2 kommentarer tillEtt himla liv…

 • Lotta

  Somliga får sniglar på ögat andra i skallen, haha. Du har haft en skön helg förstår jag när den ”förföljer” dig ända hit?

 • Angela

  Lotta> Ja, det var ljuvligt och jag längtar gruvligt till nästa gång vi kan ses. Han är så ljuvlig nu – det går inte att beskriva! Men du kommer att fatta vad jag menar när du får ”egna” 😉
  Jag förbannar varje dag för att det är så långt mellan oss! Hade så gärna kunnat ”titta in” helt spontant och bara krama om. Eller att överraska med att hämta tidigare någon dag på förskolan, eller komma och överraska med någon liten present eller, eller…
  Nåja, nu är det som det är och man får kanske vara glad att dom inte valt att bosätta sig i Australien! Malmö är ju ändock något lättare att ta sig till 😉
  Och, det här med att vi fick förtroendet att ta hand om den lille Prinsen själva – ja, det finns inte ord för den stoltheten. Det tog dom ömma föräldrarna 19 månader av tillväxt och mognad för det 😉 Nu är nästa steg (fast säg det inte till någon) att vi kan ta honom med en vecka eller så på semester…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>