Tjugonde dagen

JAG KLARADE mig från att ”överdosera” gårdagens soppintag med nöd och näppe 😉 Och nu efter en god natts sömn känns det lite bättre. Vågen ligger risigt till nu kan man säga efter tredje dagens plusminusnoll.

När jag kikar tillbaka så ser jag att min nittonde dag faktiskt var motsvarande förra gångens tjugonde. Uruselt med andra ord…

Tur att det känns bättre i dag! Det kommer så mycket dumma tankar när humöret är i bottenläget.

Det blev förstås en lunchpowerwalk i dag. Solen lyste och det var inte riktigt lika kallt som i går, vinden har avtagit och det gör himla mycket. I alla fall här i Göteborg 😉

Fredag och därtill vilodag – kan knappast bli bättre 😉 Vilodag innebär ju att vi har tid att shoppa eller uträtta annat direkt efter jobbet. I dag var vi på jakt efter en matta till vår nya husvagn. Det är visserligen tid kvar tills vi får hem den, eller får och får, men det är skönt att stryka en rad på att-göra-listan. Det är mycket annat också som ska införskaffas eftersom det är helt andra färger i den här mot den ”gamla”.

I morgon ska jag njuta en tidig morgon på gymmet. Tänker mig lite styrketräning och kanske lite motion om andan faller på. I vilket fall som helst, och vad det nu är blir, så är det skönt att kunna träna på morgonen. Utsövd och pigg! Rätt så lugnt också på morgontimmarna innan alla andra gymmare har anlänt.

I kväll blir det lite mys i fåtöljen och inga större ansträngningar mer än att då möjligen packa träningsväskan.
Vi har inget inplanerat att göra den här helgen så det kommer nog att bli en lugn och slapp sådan. Jag ska visserligen baka några dajmkakor men drar inte igång det i kväll utan väntar till lördag eller söndag.
Så blir det förstås alpspinning på söndag. Denna gången blir det en tur upp till Pyrenéerna och förstås obligatorisk fika med gänget efter 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>