Tjugoförsta och tjugoandra dagen.

JAG ORKADE FAKTISKT inte skriva någon dagbok i går kväll och när jag tittar tillbaka var det samma läge motsvarande dagar 2007. Lite lustigt faktiskt och man skulle nästan kunna tro att jag planerat det så.

Men, jag började lördagen i ren glädjeyra då vågen visade minus 1,1 kg! Äntligen efter att ha stått på plus minus noll i tre dagar 😉 Så jag tog beslut om att den får bo kvar några dagar till – vågen alltså 😉

Jag åkte till gymmet precis när klockan slog, skönt att få träna när inte alla andra gör det också. Det blev uppvärmning, styrka och löpträning – precis som förra lördagen. Dock körde jag ett varv mindre på Milon och känner nu efter en prövotid att just tre varv är ganska optimalt.
Löpträningen blev lite längre i dag både vad gäller sträcka och tid 😉

Så får det bli ett tag framöver nu och sedan måste jag börja planera in fler löppass – hur det nu ska gå till? Kanske blir det lite lättare när spinningen försvinner på söndagar och det gör dem ju i och med att vi spinner oss i genom Vasaloppet i början på mars. Kanske ryker en och annan vilodag också från min planerade träningsplan – vi får se?

När jag kom hem började jag baka Dajmkaka…

Jag tänkte väl att när jag ändå är i gång kan jag baka några stycken. Det blir ju samma röra och mängd disk menar jag. Men när sista kakan stod i ugnen var jag så trött så jag somnade i fåtöljen i väntan på att den skulle bli klar.
Innan sovpausen hade jag tänkt att vänta med garneringen av det kakorna tills i morgon men jag fick lite förnyad kraft där efter ett par minuters sömn. Så det blev tre färdiga kakor att stoppa i frysen…

SÖNDAGEN var ju inte lika upplyftande då om man säger så, plus ett kilo – men hallå??!
Dessutom var jag så trött så jag ställde om klockan när den skrällde och beslöt mig för att ta bilen i stället för att gå. Då behöver jag ju minst en timma och en kvart på mig så jag sov den timman i stället. Hade jag inte varit så slö så hade det blivit en perfekt promenad med bara några minus och fullt ös på solen på hemvägen…Nåja.

Spinningpasset var skitjobbigt i dag och nu börjar väl det ringa näringsintaget visa sig på orken 😉 Jag har inte känt av det innan men å andra sidan nu har jag avverkat tredje veckan med bara 500 kalorier per dag så…

Däremot var det lika kul och mysigt som alltid med Stefans spinningpass. Han är helt otrolig på att få hela klassen att ge allt! Ingen går ut från klassen utan att vara darrig i benen 😉

I dag blev det en tur till Pyrenéerna…

För att inte tala om den obligatoriska fikan efter passet!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>