Sjuttonde dagen

JAG KÄNNER MIG lite ur balans så egentligen ska man väl inte blogga då. Det är inte ”svälten” för den går bra utan mer vardagen som för tillfället är lite tung.

Jag försöker peppa mig själv genom att titta tillbaka och blir en aning upprymd av sol, bad och Varberg 😉

Det har varit en psykiskt ansträngande dag med avdelningskonferens på förmiddagen så powerwalken ”smakade” extra gott i strålande sol…

Visserligen inte lika lång som i går men med lika mycket stenvassa småsten i stövlarna efteråt.

…och besök på Institutet för stressmedicin på eftermiddagen.

Vilket i sig orsakade att jag inte hann med någon styrketräning i dag, precis som jag misstänkte redan innan. Det var dock, till försvar, ett bra besök och jag hoppas att det leder till något positivt!

Jag hann i alla fall med mitt inbokade spinningpass och som alltid var det dödsskönt! Om inte extra dödsskönt då jag behövde få skallen utrensad från dagen…

Här spräckte jag alltså min träningsplanering för veckan eftersom mitt mål på just tisdagar är styrka plus spinning. Men nu är det som det är när det inte blev som det skulle!
Ett tag funderade jag på om jag skulle slänga mig iväg i morgon och ta igen styrkan men jag längtar ju intensivt efter mina vilodagar så jag gör nog inte det. Jag får helt enkelt ta den ångest som detta skapar och överleva 😉

Annars går det över förväntan bra med ”soppningen” om jag får säga det själv – och det får jag ju för ingen annan kommer att göra det.

Nästa vecka har jag lite utmaningar med ”matgäster” (läs externbesök från Stockholm) på jobbet och jag har inte riktigt räknat ut hur jag ska tackla det ännu men jag fixar det nog. För så är det ju hela tiden – alltid något som inte passar in när man inte äter som vanligt utan helst vill gömma sig undan i den mån det går. I det här fallet kan jag ju inte låta ”mina” gäster lida för att jag har en masa fett och kilon som behöver avlägsna sig så jag får helt enkelt fundera på hur jag hanterar problemet på bästa sätt.
Ett sådant tillfälle kommer för övrigt att dyka upp redan i februari igen så det är nog bra om jag tänker ut en strategi för tillfällen likt dessa!

I dag visade vågen plus minus noll men jag börjar vänja mig nu 😉

2 kommentarer tillSjuttonde dagen

  • mimmi

    Duktigt du är!…Men du låt inte all träning bli ett stressmoment! Och ha inte dåligt samvete om du hoppar över!

    Och när du har gäster varför inte äta en god fisksoppa det är helt ok!

  • Mimmi> Jag ska träna mig på att inte bli stressad. för det kommer givetvis att dyka upp fler tillfällen när min träningsplan inte funkar 😉
    Vad gäller fisksoppa så är det nog inte helt OK med Xtravaganzas metod men som sagt det ska nog gå bra.
    Tack för omtanken!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>