Sextonde dagen

IBLAND KÄNNS DET SOM MEDVIND när vågen visar det håll man vill se 😉 I dag visade den minus 2,2 kg och det blir totalt 7,2 sedan start. Det är klart, första veckans minskning på 5 kg var ju extrem och det kan man nog inte räkna med mer än just första veckan då det är mest vätska som lämnar kroppen.

Men jag har bestämt för att vara lite glad över resultatet. En glädje som dock inte går att riktigt jämföra med den jag kände som första sextondedagen. Solen och värmen lyser med sin frånvaro men…

Jag känner av mitt diskbråck igen så i dag får jag köra lite rehabträning så att det inte blir värre.

Det blev förstås en lunchpowerwalk och vädret var inget vidare, grått och trist, men det var i alla fall inget regn och bra temperatur.

Det var dessutom tusan så mycket enklare att gå i dag då det mesta av isen var borttinad. Visserligen fick jag stövlarna fulla med små djävligt vassa stenar, som man grusat med. Men ändå 😉 Det märks också på farten nu att det är lättare att gå på nästan ren asfalt…

Dagen har annars varit bra, har faktiskt inte känt så mycket hunger förrän nu i kväll när vi kom hem efter ett besök på Ikea. Men min mat går ju snabbt att tillaga så det var bara att kasta i sig dagens andra soppa 😉

Jag märker också att jag har dragit lite erfarenhet från första omgången. Jag fokuserar helt enkelt inte lika mycket på mat och dofter från mat som jag gjorde då. I alla fall inte än så länge. Det märker jag om inte annat när jag går lunchpromenader på stan och passerar all väldoft som kan tänkas från olika lunchrestauranger. Det luktar ju till och med gott när man passerar McDonalds ;-)…

I dag är det vilodag och jag njuter verkligen av den. Att inte behöva skynda sig från jobbet för att hinna till gymmet utan helt frankt bestämma i sista minuten att ta en tur till Ikea. Vi var även en sväng om vår husvagnsleverantör och tog lite mått för mattor och annat smått och gott.
Nu får tiden gärna gå fort till mitten av april då vi ska hämta den 😉

Jag är lite bekymrad tidsmässigt över morgondagen som ju är träningsdag, enligt planen är det styrketräning och spinning, men det är tveksamt om jag kommer att hinna med någon styrka. Jag har nämligen ett möte 15.00 för Institutet för stressmedicin och det ligger i andra änden av stan.
Så långt är klart att jag inte kommer att hinna i ”normal tid” så jag får kanske nöja mig med ingen eller kanske bara ett kort styrkepass.
Vi får helt enkelt se vad det blir av det?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>