Nittonde dagen

I MORSE VAR JAG hiskeligt trött och hade mer än gärna legat kvar. Somnade till och med på spikmattan.

Det börjar bli ofantligt tråkigt med sopperiet så jag undrar hur jag ska stå ut?! I dag är jag riktigt, riktigt hungrig – hela jag skriker efter mat! Och när huvudet är dumt får kroppen lida – jag har läst en massa recept på god mat! Hur korkad får man bli?

När jag tittar tillbaka på förra gången nämner jag inget om den hunger jag känner nu men det är ju i och för sig ingen tröst.

Trots att solen lös och himlen var blå så hade jag inte det minsta lust att gå ut. Tröttheten och hungern sitter i. Tog mig ändå i kragen och fick gått en liten runda…

Det blev naturligtvis inte bättre på eftermiddagen trots att jag ”vräkte” i mig TVÅ soppor redan på förmiddagen! Jag som brukar äta den första på eftermiddagen för att ha två kvar under kvällen…

Jag drog i väg med pendeln till gymmet trots att jag allra helst hade åkt raka vägen hem och bäddat ner mig. Jag hade väl en viss förhoppning om att lite fysisk träning skulle få mig i en bättre mode 😉

Och trots min hunger, som ju inte på något vis dämpas av träning, så kom jag faktiskt på mig själv att må lite bättre 😉

Det blev först uppvärmning på crossen och sedan tre varv Milon med styrka och kondition. Det var två amatörer där i dag som inte ville göra som man ska så jag blev lite irriterad men dom gav upp när jag var på tredje varvet så jag lugnade ner mig…

Avslutade med spinning, som sig bör, med Marie och hon körde skiten ur oss bokstavligt…

Och eftersom jag inte har ett enda mål kvar att äta av min ranson så får jag antingen lägga mig hungrig och hoppas att jag somnar ändå eller så överstiga ransonen med en soppa. Jag har inte riktigt tagit beslut ännu om hur det blir…

I morgon är det vilodag och fredag 😉 Får se om den kan bjuda på bättre villkor!

6 kommentarer tillNittonde dagen

 • Anna

  Varför går du inte på en diet där man får äta mat? tugga? konstigt pulver som skall bli soppor gör ju vem som helst deppig!

 • Anna> Din fråga är befogad och mitt svar är att jag har lite lättare för detta just nu. Det kommer en tid när jag ska lära mig att fortsätta gå ner även när jag äter ”som vanligt folk”.
  Jag förespråkar varken den ena eller den andra metoden – det viktigaste är nog att man kan leva med den.
  Jag har ju genomfört en sådan här viktminskningsomgång förut med framgång så jag försöker en gång till och som jag brukar säga… Att gå ner är nog inte det svåraste utan det är ju sedan att kunna behålla den vikt men gått ner till. Håller du själv på med någon form av diet?

 • Anna

  Hej igen!

  Läste precis boken Matrevolutionen !

  Jag har som de flesta kvinnor provat de flesta metoder första gången fungerar det men när man skall upprepa så säger kroppen nej mig lurar du inte!! Gick ner en del med viktväktarna men när jag körde nästa omgång nejnej sa kroppen.

  Naturligtvis skall man välja det som känns bäst för en själv.Och det är ju lätt och bra att få det man skall äta portionerat. Tänk dig att ha en kock som handlar och lagar nyttig mat och sedan låser skafferi och kylskåp!

 • Anna> Haha, ja det hade varit en mardröm! Som jag sade i kommentaren innan så tror jag att det viktigaste är att man själv kan stå ut med den metod man valt. Om det sedan är VV, GI eller LCHF, tallriksmodellen eller bara rent av sunt förnuft så må det ju vara. Det viktiga i sken är ju att mn kan leva med det tills man nått sitt mål och sedan kommer det svåra. Hur gör du själv för att hålla din idelavikt?
  Vissa dagar kan vara rent av för djävligt jobbiga men jag vet ju av erfarenhet att det jobbiga kommer efter dietmetoden och det är det jag inte klarat från förra omgången. Nu ska jag förbereda mig bättre den här gången och hoppas förstås att mitt förnuft hjälper mig på vägen/vågen 😉

 • Anna

  Haha hålla idealvikt det är det jag inte kan det är därför jag kör om samma program men där kroppen inte vill gå ner omgång 2 med samma program.
  Just nu kör jag LCHF efter att läst boken matrevolutionen. När man kommit till idealvikten kan man lägga på lite kolhydrater….fast annars äta samma.
  Om jag varit soppätare och nått min idealvikt så skulle jag köra med LCHF efteråt för att behålla vikten!
  Så lycka till hur mycket skall du ner? mitt mål är 10-15 kg, Så nu har jag gått ner 1,5 sedan jag startade i tisdags och igår fuskade jag med 1 smörgåsarm rågbröd med Bregott!

 • Anna> Jag har provat LCHF också och maten är ju helt enkelt för god. Jag klarade nog inte att hålla igen men gör nog ett nytt försök när jag är klar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>