Fjortonde dagen

DET VAR ABSOLUT uppiggande med minus 1,3 kg. Nästan så att jag kan förlåta vågen tidigare i veckan när det inte hände något på flera dagar och till sist när det äntligen röde sig då var det upp 😉

Jag skottade fram bilen och drog i väg till gymmet redan på morgonen och jag har sagt det förr men säger det igen… Vad skönt det är att få träna på morgonen när man sovit en hel natt och inte har en hel dags jobb bakom sig!

På lördagar har jag ju heller inga tider att passa, jag menar inbokade pass, utan kan köra bäst jag vill utan att blänga på klockan.
Det blev cross som uppvärmning och sedan fyra varv Milon och avslutning med lite löpträning på bandet…

Det känns fortfarande bra med vikterna men det sista varvet var tungt i dag. Jag hoppas ändå inte jag ska behöva sänka några.

När jag kom hem hade Woffegubben hunnit skotta undan. Jisses vad mycket snö det kom i natt!
Jag körde igång några maskiner tvätt som var av nöd tvunget och allt som det sedan bär med sig av tumling, vika och lägga in.

Woffe blev nockad av två semlor med varm mjölk och lade sig en stund för återhämtning 😉
Jag ska förädla maten jag påbörjade i går. Det är tänkt att bli köttfärspaj och köttfärssås och en gryta korv stroganoff som dels blir middag över helgen men även en och annan matlåda inför kommande vecka.

Det går relativt bra med hungerkänslorna och när jag tittar tillbaka på så är det med lite sorg över att vi i dag inte är på väg till Varberg.

För övrigt blir resten av dagen/kvällen ganska lata och det är skönt att kunna vara det i bland 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>