Fjärde dagen

I DAG VAKNADE jag med minus nollkommaåtta kilo och i går morses med minus tvåkommaåtta kilo och då är det lätt att bli lite för glad. För jag vet ju att det ”bara” är vätska och inget annat ;-(

Jag har en dundrande huvudvärk men det vet jag ju också att det hör till. Jag tröstar mig med att titta tillbaka ”på första” fjärdedagen som ju inte ger särskilt mycket av tröst eller något annat heller för den delen. Om man undantager alla kommentarer förstås 😉

Jag kikade också i almanackan och konstaterade att om jag skulle köra i dagarna fyrtiotre, som första omgången, så är det fjortonde februari när jag är på den dagen…PHEW!

För att komma ner med fötterna på jorden så gav jag mig i stället ut i snömodden och gick några steg 😉

Riktigt snorhalt, moddigt och blött men det fick i alla fall tankarna på annat håll än mat och recept som jag pervest nog letar febrilt just nu…

Man skulle kanske kunna tänka sig andra sätt att gå ner i vikt…

skit_som_en_elefant.gif

😉

Eller så får jag helt enkelt invänta dagen då eventuell fettförbränning kan starta. För kolhydratdepåerna behöver några dagar på sig att försvinna – så är det bara. Har jag tur kanske jag kan hamna i ketonfasen denna gången. Det var sämre ställt med det under första ronden.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>