Elfte dagen

ATT VAKNA UPP I MORSE var ingen höjdare. Inte nog med att jag var totalt utmattat, trots en lång god natt med sömn, hela ”världen” var vit igen! Inte så där uppmuntrande precis även om jag motvilligt får erkänna att det trots allt är trevligare med snö än grådask.

Jag började dagen med att somna om på spikmattan så det blev fyrtio minuter i stället för mina sedvanliga tjugo. Och besöket på vågen var ingen höjdare – inte ett gram minus i dag heller ;-(
När jag då jämför med en annan efltedag så kan jag inte påstå att det kändes uppmuntrande precis. Det finns ingen anledning för mig att i dag gå ut och köpa nya brallor – om man säger så…

Det är visserligen vilodag i dag men en liten lunchpowerwalk räknas inte så det blev det i alla fall. Det var bra mycket enklare att tölta fram genom snötäckta gångbanor och trottoarer än de senaste dagarnas isbanor 😉

När vi kom hem från jobbet ställde jag mig att steka pannkakor till Woffebgubben som ska ha ärtsoppa, punsch och pannkaka till lunch i morgon 😉
Sedan gjorde jag två portioner med blodpudding och stekt korv – då luktade det himmelskt här i huset. Inte för att jag skulle äta blodpudding…eller ja, nu skulle nog vad som helst gå ner 😉

En maskin tvätt är avklarad och nu återstår det bara att packa gymväskan sedan blir det fåtölj resten av kvällen. Det är ju ändå min vilodag 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>