En utökad Hörmosserunda

DET VAR ETT SVÅRT BESLUT – att ge sig ut på löpträning i dag. Efter löprundan i Stockholm har jag knappt kunna röra mig normalt pga träningsvärk! Att gå i trappor har varit rent vedervärdigt och är till viss del fortfarande men här hemma är det lugnt på den fronten. Värre var det i Stockholm då vi bodde på fjärde våningen…

Men, jag lyckades samla på mig så pass mycket jävlar anamma så jag kom i väg. Det blev en utökad Hörnmosserunda så total blev det 7,18 km. Jag tog det lugnt och ska jag vara ärlig så hade jag inte kunnat något annat heller 😉

Nu blir det duschen och därefter förmodligen lite jobb i pensionärskuvösen. När vi var på väg till Stockholm i torsdags ringde man från K-Rauta och berättade att vårt golv anlänt. Vi har inte hämtat det ännu men det blir förmodligen efter jobbet i morgon.

2 kommentarer tillEn utökad Hörmosserunda

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>