Nya joggisar

EN ARBETSKAMRAT AVSLÖJADE att en av våra stora sportaffärer hade rea på joggingskor. Jag blev så sugen så jag grep tag i arbetskamraten och rusade ner. Hon köpte ett par och jag två. Bra skor till ett bra pris. Det är inte ofta man kan fynda när det gäller sådant här så det kändes bra. Mina hade kostat 1100:- /par innan och nu fick jag dem bägge till det facila priset av 1500:- En ren förtjänst på 700:- fast å andra sidan hade jag nog inte köpt två par till ordinarie pris på en och samma gång så man kan ju undra vem som vann mest 😉

När jag joggade senast i Stockholm kände jag att mina gamla var dags att möta ett annat liv och de jag har på gymmet likaså. Så nu har jag invigt det ena paret kväll på löpbandet och än så länge känns det bra.

Gymmet ja, det börjar nästan bli lite tjatigt nu men som vanligt blev det 30 minuter (2.9 km) uppvärmning via gång på löpbandet. Därefter 70 minuter styrka och som avslutning lite motion på 3,3 km löpning och 3 km relativt snabb gång. Pulsklockan var på:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS LÖPPASS: 199 varav 50 % fett (enligt löpbandet 330 kcal)

MEDELPULS DAGENS PASS: 122

INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 10 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS GÅNGPASS: 166 varav 60 % fett (enligt löpbandet 228 kcal)

MEDELPULS DAGENS PASS: 112

INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 55 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter

Ute blåser det riktigt rejält och kallt! Fy, jag som hoppades på en varm påskhleg med trädgårdsarbete…

6 kommentarer tillNya joggisar

  • Härligt med nya skor, det behöver man ibland.

    Jag köpte nya förra veckan som jag tänkte ha på mig när jag var i Jönköping. MEN, jag fick ruskiga skoskav förra veckan som ännu inte läkt 🙁 Så jag får vänta ett tag till innan jag kan använda dem igen.. Trist..

  • Nya joggisar skulle jag nog egentligen också ha – åtminstone ett par att ha utomhus. Jag köpte iofs. sköna skor i höstas, men dem har jag nästan slitit ut eftersom jag har använt dem i ur och skur hela långa vintern ;-D

  • Petra> Precis som jag då! Jag köpte ett par svindyra Ecco (1200) när jag var i Stockholm sist och jag har inte kunnat använda dem ännu på grund av skoskav. Då har jag ändå har skoblock i med blöta strumpor. Så typiskt mig. Har många sådana par i garderoben ;-(

  • Snurran> Precis som jag då! Jag köpte mina i augusti men när jag sprang i Stockholm sist kände jag att sulorna riktigt small på asfalten. Tror dom har torkat in helt enkelt. Jag hade riktig tur i dag tycker jag 😉

  • Bim

    Kikar bara in och önskar dig en riktigt GLAD PÅSK ! 🙂

  • Bim> Och jag önskar förstås detsamma! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>