Hem o packa

VI DROG I VÄG FRÅN jobbet i ganska normal tid i dag. Var runt i lite olika affärer innan vi slutligen hamnade i Gråbo. Döm om min förvåning när jag tömde postlådan. Där låg en postavi från Afghanistan!

Steffanie hade visserligen förvarnat om att en födelsedagspresent var på väg från långt ifrån. Vi drog genast i väg till Shell (som är vårt postkontor) och fick hämtat ut en låda som vägde 20 kg. Tur man går på gym 😉

Jag vet inte vad jag ska säga! Jag blev så glad att tårarna kom farandes…

1_matta.jpg

Jag har aldrig någonsin fått en sådan fin födelsedagspresent!

15 kommentarer tillHem o packa

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>