Brorsor alltså!

I FLERA DAGAR HAR JAG SÖKT STOREBROR på telefon, inget svar. I och för sig är han ju en man med mång järn i elden så jag blev nog inte förvånad förrän i går kväll. När jag då ringde igen och inte fick något svar muttrade jag lite för mig själv det var då själva den också, det är lättare att hålla ordning på en spann myror än honom!

I morse ville jag inte ringa så tidigt som jag steg upp men jag skickade i väg ett sms:

– Är du vaken undrar Gela?

Genast kom svar tillbaka:

– Ja, svarar Conny!

Då ringde jag igen och inte tusan fick jag något svar. Så då ringde jag mobilnumret (jag trodde i min enfald att han var hemma och svarade) och fick förklaringen varför det varit stört omöjligt att få kontakt via fasta telefonnätet. Han låg på Varbergs lasarett sedan en vecka tillbaka!

Vi kastade i oss frukost och drog i väg. Stannade bara och köpte lite lektyr och frukt på vägen. Han har problem sedan sin senaste operation i benet. Nu inflammeras det och gör förstås djävulskt ont. Tre gånger denna vecka har dom gjort rent och nu trodde han att det var på bättringsvägen. DET hoppas vi också!

Men han var som alltid pratglad och på gott humör och jag sade att jag måste ta ett kort på dig så flickorna får se att du trots allt är glad och vid gott mod. Vilket jag gjorde…

1_storebror.jpg

Precis när jag tagit kortet säger han!

– Men herregud nu höll jag ju inte in magen! Ta ett nytt kort nu och visa inte det första…

2_storebrorigen.jpg

😉 Men han känner ju mig!

När vi åkte ifrån storebror så tog vi en svängom till Getterön och tittade till vår ”sommarbostad”…

3_varplats.jpg

Visserligen lite öde just nu men vänta bara en vecka…

4_liteode.jpg

Receptionen…

5_receptionen.jpg

Infarten…

6_mensnart.jpg

Restaurangen…

7_restaurangen.jpg

Affären öpnnar inte riktigt ännu…

8_stangt.jpg

På väg hem tog vi en liten tur om Ikea…

9_fikaikea.jpg

Mest för att sondera terrängen – om man säger så. Det bidde inget i dag!

Nu ska jag laga lite middag och i dag blir det ungsbakade grönsaker och färskprotatis…

10_ugnsbakat.jpg

…och grillad kalkon som nu ligger i marinaden…

11_kalkon.jpg

10 kommentarer tillBrorsor alltså!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>