Bokslut mars 2007

TUSAN VAD FORT DET GÅR MELLAN månadsboksluten. Speciellt de månader som inte sticker ut på något sätt utan borde grävas ner bland alla andra brustna illusioner. Mars är ett bra exempel på just det. Mycket resande som omöjliggjort gymbesök och för all del lite lathet också 😉

På gymmet har jag varit 8 gånger och 15,3 timmar totalt.

I simhallen ingen 😉

Cykling lika illa 😉

Promenader, ja där har jag denna månad räknat samman både ”riktiga” och de så kallade promenader jag gjort på löpbandet när jag värmt upp. Dock ska jag försvara mig att jag inte har koll på alla Stockholmspromenader jag gjort så därför är dessa inte med. Det jag vet blev i alla fall 2,5 mil på 5,8 timmar.

Stegvis har jag presterat 320 640 steg! Precis så jag klarar snittet på 10 000/dag. Så vacker är tyvärr inte sanningen utan vissa dagar har det varit katastrof på stegeriet och andra några bättre. Därav slutresultatet 😉

Tyvärr är det nog så att det kommer att se ut så här eller ändå sämre ända fram till hösten! Det är så mycket annat som pockar på mitt deltagande denna årstid och jag ska väl för all del inte sticka under stol med att lusten inte är densamma heler som under höst och vinter. Så just nu ser nästan februari bra ut 😉

6 kommentarer tillBokslut mars 2007

  • Bim

    Men om du skulle jämföra dig med de flesta andra heltidsarbetande kvinnor i din ålder så är du nog fantastiskt bra på att motionera! 🙂

  • Bim> Du har räddat min dag! Tack för de orden dom ger mig förnyad energi. Nu ska jag stryka gardiner och hänga upp så det tjoar om det 😉

  • Snart kommer du säkert att börja cykla till jobbet (de dagar du slipper resa förstås) och sedan är varken trädgårdsarbete eller promenader vid husvagnen att förakta.. ;-D

  • Snurran> Ännu en helt underbar människa! Det finns faktist planer på att cykla hem i morgon 😉 Men som jag sagt så många gånger tidigare…planer är inte detsamma som verklighet 😉

  • Bim

    Du och jag har haft ungefär liknande helg! Men det har väl kanske de flesta haft såhär helgen före påsk! 😉

  • Bim> Fast någon promenad hann jag inte med ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>