Stressmoment

MAKEN ÄR UTE PÅ DÅLIGHETER och jag är hemma och packar inför Midsommarhelgen. Jag skulle bara sätta mig i soffan en stund innan jag började och somnade så himla gott…sittandes. Då är man nog trött – i alla fall jag om jag somnar sittandes! Det är med nöd och näppe jag kan sova i soffan liggandes annars. Nä, då krävs det släta svala lakan, tillpuffad kudde och goa täcket. Men inte i dag tydligen.

Det kändes inte bra att vakna till och upptäcka att klockan redan passerat 21 och därtill halvt om halvt nackspärr. Jag skulle ju stryka midsommarkläderna också! Nåväl nu är det som det är när det inte blev som det skulle.

Vi ska fira midsommarafton i Varberg med traditionellt långbord och fint väder (?) men det blir inget nattusuddande för vi ska upp tidigt på midsommardagen. Då bär det av till Lund på arbetsläger. Det är aldrig fel att ha legal orsak för att komma i säng tidigt en midsommarafton 😉

Nu ska jag packa ner det sista. Kanke ringer Woffegubben och vill ha färdtjänst efter dåligheterna på stan. Det är avdelningen som är ute och slarvar. Det skulle minsann bli Paddanbåt till Liseberg där det sedan skulle femkampas och bli en bit mat och dryck.

Jag vet inte om det blir någon mer uppdatering innan helgens slut. Jag har visserligen fått igång blåtanden på nya fina datorn men… Tar i alla fall tillfället i akt och önskar alla bloggare en riktigt Glad Midsommar! Ta’t lugnt med snapsen 😉

9 kommentarer tillStressmoment

 • Bim

  —> Angela: Nu får du nog börja att varva ner lite och vara lite rädd om dig. Om du är så trött så är du nog lite slutkörd. Och så får du inte vila ordentligt i helgen heller. Eftersom ni ska hjälpa Steffanie och Peter att flytta. Men det förstår jag ju att du vill göra. Och så måste du kanske ut och flänga i kväll och leka färdtjänst. Okej, då behöver jag inte vara orolig om det inte blir någon uppdatering i helgen. Då vet jag varför. Hoppas att du får en jättetrevlig midsommarafton utan regn på långbordet. Och hoppas att flyttstökandet går bra. Var rädd om dig och de dina. Stor, hård, varm kram från Britt-Marie.

 • Bim> Tack för din omtanke, jag lovar att varva ner. Helgen blir lugn förutom flytten då men arbetsläger av den typen är vi ju vana vid 😉 Vi åker tillbaka till Varberg på kvällen sedan så söndagen kan vi sova ut. Jag slapp hämta Woffegubben för han åkte med en kollega så nu blir det sängen. Tack detsamma till dig och familjen och som sagt en bamsekram tillbaka!

 • Bim

  —> Angela: Okej! Det låter bra! Så du inte sliter ut dig helt! Jag hoppas att det kommer några kort efter helgen på midsommarfirande och arbetsläger. Ha en toppenhelg och hälsa din familj. Stor kram.

 • Bim> Självklart, kameran är alltid med! *Kram*

 • Arbetsläger i Lund?

  Låter precis som om du skall sporta och syssla med jobbigheter hela tiden…(;-)

 • Bim

  —> Angela: Det låter härligt! Jag ska också försöka att ta en hel del foton i midsommar. Om tillfälle finns så uppdaterar jag från landet. Annars så blir det när jag kommer hem. *Kram*

 • Ordis> Nejdå, först ska vi fira midsommarafton och sedan åker vi till Lund påp midsommardagens morgon och hjälper Stora Monsterbarenet med sambo att flytta till Malmö. Så det blir nog bara jobbigheter och inte så mycket sport 😉 *Kram*

 • Amen hallå där! Vadå ingen mer uppdatering denna helg? Hmmmmppppf! 😉

 • Anna> Jag lyckades till slut via blåtanden men jag har inte fått igång (installerat) mobiluppkopplingenn ännu så därför visste jag inte om jag skulle lyckas. Glad Misdommar på er!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>