Riktigt sommarväder!

JAG VAKNADE INTE FÖRRÄN 09.00 och då var min första tanke att det var mulet där ute. Men så var det inte utan det var Woffegubben som hade dragit ner persienner och stängt dörrar till övriga rummen så att jag skulle få sova ut. Omtänksamt av honom.

Dagen har ägnats åt trädgårdsarbete vilket var välbehövligt. Jag har, under protest, grävt upp och slängt min Klätterhortensia som är så ljuvlig. Anledningen är att grannen har bytt det staket som skiljer våra trädgårdar åt och det fanns en antydan som gjorde att jag valde att ta bort den. Tyvärr hade jag ingen annan plats i trädgården där den kunde husera så nu får Woffegubben köra den till tippen.

Ja, sedan har det rensats lite ogräs och klippts lite döda grenar här och där. Det är inga som helst problem att få tiden att gå när man lullar runt i trädgården…

1_baksidesvy.jpg

Vädret har varit ljuvligt och Steffanie och Peter som vistas i Varberg har förhoppningsvis haft en underbar dag.

Woffegubben har jobbat i dag så jag har varit ensam hela dagen.

När jag började med middagen upptäckte jag att matbordet var ”fullbordat”!

1_fullbord.jpg

Shit, då blev vi tvugna att äta ute i dag 😉 Och eftersom altanen är som en bastu vid väderlek som denna så valde jag framsidan denna middag…

3_ataute.jpg

Det blev som synes grillad kotlett åt Woffe, grillad kyckling till mig och till det potatisgratäng samt grönsallad.

Annars går tanken till Anna som börjar sitt nya jobb i dag. Hon har visserligen varit där på några dagars utbildning men ska i natt jobba på egen hand i full produktion. Spännande!

Och nu är jag helt slut efter en dag i trädgården. Mest är det ryggen som tar stryk men jag är härligt trött också av att ha varit ute hela dagen.

Vi ska se på en film vi påbörjade i går…får se hur länge det dröjer innan jag sover i soffan 😉

6 kommentarer tillRiktigt sommarväder!

  • Tack för omtanken! 🙂 Det har varit en bra natt och nu ska jag snart bege mig hemåt , gott o krypa ner hos vovvarna o katterna och pojkvännen!

  • Anna> Hoppas du får sova gott nu så att du vaknar pigg och alert för en ny arbetsdag…kväll/natt. *Kram*

  • Det har verkligen varit underbart väder. Efter lite tjat från frugan har jag gått med på att visa mina knotiga knän i ett par shorts. 🙂

  • Christopher> Det är tur att du har en så ruskigt klok hustru!

  • Bim

    Angela, du verkar ha haft en härlig dag i din trädgård. Skönt att få sova ut också. Kanske skönt också att vara ensam hela dagen, och sen få hem gubben lagom för att få sällskap till middagen. Kram på dig.

  • Bim> Ja, nu när jag tänker efter är det kanske fullt tillräckligt 😉 Kram tillbaka

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>