Om någon undrar

VARFÖR JAG INTE UPPDATERAR så beror det på det enkla faktum att jag är fullt upptagen med nya fina Intelmacen 😉 Ja, jag måste ju arbeta lite också förstås 😉 Men kul är det!

21 kommentarer tillOm någon undrar

 • Jag kan känna så också ibland, nästan som om man är skyldig att blogga, eller förklara varför man är borta, men så är det ju inte.

  Fast i ”mitt” gäng är det många som tagit låååång paus sista tiden.

 • Jag som trodde att du hade svängt om och satt och kollade fotboll dagarna i ända. (;-)

 • Bim

  Ja, jag saknar dina uppdateringar! 😉 Och vad är ”Intelmacen”?

 • Bloggblad> Det händer faktiskt då och då att jag inte har något att skriva om och då gör jag inte det heller. Men i dag vara jag ju bara tvungen att få skryta lite om min nya maskin fast det egentligen inte var något att skriva om 😉

 • Ordis> Jag fotboll!? Nä, då kan jag lova dig att det blir sju torsdagar i rad om det skulle inträffa 😉 Att hitta någon mer som är så totalt ointresserad av sport går nog inte 😉

 • Bim> Det är min nya Mac som har Intelprocessor. Den kan allt utom möjligtvis koka kaffe 😉 Kan köra den som en PC om man så önskar…varför man skulle vilja det om man är en macmupp. Äntligen får jag användning för mitt trådlösa nätverk här hemma. Jag har visserligen kört trådlöst med den gamla men den är stationär och låter sig inte så lätt transporteras runt i huset 😉 Just nu står jag i köket när jag svarar på ditt inlägg 😉

 • Bim

  —> Angela: Ja, någon MAC har jag inte ens sett i verkligheten. Känner ingen som har någon. Men trådlöst älskar jag! Kommer aldrig vilja ha någon annan dator än en liten laptop med trådlöst nätverk! Jag sitter med min dator precis överallt i lägenheten, och utanför!

 • Bim> Din kanske kan koka kaffe 😉

 • Bim

  —> Angela: Hahaha! Nej, tyvärr inte! 😉

 • Bim> Vad synd 😉

 • Bim

  —> Jag märker att det finns faktiskt en till i detta land som inte kollar på fotboll just nu! 😉

 • Bim> Om du menar mig så skulle jag inte ens göra det under dödshot. Något så meningslöst att lägga tid på när man kan prata med vänner över nätet och blogga på som aldrig förr om trädgården 😉

 • Bim

  —> Angela: Skrattade högt när jag läste din kommentar! Och läste även upp det för Borzko och Jenny som sitter här och tittar på fotbollen! Men de skrattade inte… Själv så sitter jag bredvid som sällskap, men demonstrativt så har jag ryggen mot teven! 😉 (Gillar verkligen din humor!)

 • Bim> Å jag gillar din 😉

 • Bim igen> Och jag beundrar dig storartat för att du ens orkar sitta bredvid och höra eländet 😉

 • Bim

  —> Angela: Jag brukar aldrig sitta här. Jag brukar ju alltid sitta i köket. Men det var nog mest för att Jenny är här och tittar också. 😉

 • Bim

  Kollar Woffe då? Eller är han också ointresserad av fotboll?

 • Bim> Jag kan inte påstå att han är särskilt intresserad. Han kikade i går när det var Sverige (eller vad det nu var) men det var nog mest för att ha något att prata pm på jobbet i dag 😉

 • Bim

  Okej! Verkar vara en vettig gubbe du har! 😉

 • Bim> Vad gäller sport är vi helt överens 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>