En evighet senare

ANLÄNDER JAG TILL GYMMET… Ja, det måste var en evighet sedan jag var här sist. Juni månad har varit bedrövlig på den fronten, flera tjänsteresor och annat som gjort att det inte blivit något gym. I dag skulle jag dock gå på Mammografi på eftermiddaden och det ligger ett stenkast från ”mitt” gym så jag kunde bara inte hitta något att skylla på 😉

Tufft var det utan tvekan och det berodde inte bara på att det var längesedan sist – träningsvärken från arbetslägret var värre i dag än det var i går. I morse var det inte bara vaderna som ömmade utan även baksidan låren och rumpan. Redan vid simningen i morse protesterade kroppen.

Men jag överlevde 20 minuter uppvärmning och 70 minuter styrka. Det var varmt som attan i lokalen och det gjorde ju inte saken lättare precis. Men kroppen fick sig en genomkörare och nu får vi hoppas att förnuftet håller så pass länge så jag tar mig dit igen.

Jag borde gå ut i trädgården och fota men det ösregnar här så det blev en ytterst snabb runda men det finns inte så mycket att fota heller. Dom flesta buskarna har nu blommat ut och det blir lite ”oblommigt” ett tag. Jag vet ju i alla fall att trädgården är glad över regnet 😉

Några flera av Klematiserna har slagit ut men än så länge bara en sort…

1_flerutslagna.jpg

Rönnspirean och Plymspirean har blommat ett tag nu…

2_ronnspireaiblom.jpg 2_plymspirea.jpg

Jag satte lite nya Liljor i våras och nu börjar man ana något…

3_nyaliljorna.jpg

Den enda busken som fortfarande blommar ivrigt…

4_snart.jpg

Det blir inte många knop här i kväll. Jag känner mig fortfarande lite trött efter helgen och sedan gör väl sim- och gym sitt till. Det blir dumburken!

7 kommentarer tillEn evighet senare

  • Hittar du nåt kul i dumburken då? Jag tycker det är lönlöst att försöka. Bara fotboll.

  • Bloggblad> Nä, det är så sant som det är sagt men vi har spelat in Michael Palins serie så det är den vi tittar på. Mycket intressant.

  • Jag var med om världens tragik i går. I Danmark blommar allt lite mer av någon anledning. Man säger att det är en annorlunda klimatzon än Skåne. En rad buskar blommade, inte minst mina underbara nyponrosor som doftar sommar så att jag får gåshud. Så i går kom ett regn värdigt Amazonas regsnskogar. När jag på kvällen gick ut med mina hundar var marken täckt med blomblad hos mig och alla grannar. Jag som försöker göra sommaren så lååååång som möjligt. Så blir det på det viset.

    Det är bara till och bita ihop och köpa snittblommor.

  • Source> Usch var trist! Förhoppningsvis hinner det komma nya nyponrosor i alla fall. Andra buskar som bara blommar en gång per säsong är väl nu förlorade. Verkligen tråkigt. Undrar just om vi får samma oväder?

  • Bim

    I går var det mulet hela dagen här… Och i dag har det regnat… 🙁

  • Bim> I dag har vi haft mulet och regnskurar däremellan ;-(

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>